Evenement

Onze auteurs op de Goed Gevoel Ladies Fair

Op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en zondag 31 maart vindt de Goed Gevoel Ladies Fair plaats in Flanders Expo Gent. Wil je onze auteurs aan het werk zien? Dat kan!

Kris Van Kerckhoven, Jutta Borms, Noëlla Appermans en Katrien Geeraerts geven workshops, lezingen en signeersessies. Wil je meer weten over hun boeken, hen leren kennen en horen spreken, vragen stellen en het boek laten signeren? Het kan allemaal!

Concrete informatie over de planning van onze auteurs volgt. Voor het volledige programma kan je terecht op de website van de Goed Gevoel Ladies Fair.

 

Overzicht

Kris Van Kerckhoven / Hans Willemse

Altijd moe & chronisch pijn

Als adviserend geneesheer bij een onafhankelijk ziekenfonds ziet dr. Kris Van Kerckhoven wekelijks tientallen mensen met ‘onverklaarbare’ klachten. Ze voelen zich uitgeput, dolgedraaid, slapen slecht, hebben schouder-, nek- of rugpijn, verterings-, concentratie- of geheugenproblemen. Sommigen hebben de diagnose CVS, burn-out of fibromyalgie gekregen en hebben al een heel parcours van scans, echo’s, bloedonderzoek enzovoort doorlopen.
Resultaat: nul.

Na jarenlange observaties kwam Kris Van Kerckhoven tot een ontstellend eenvoudige conclusie: ‘Je lichaam spreekt tot jou in klachten. Als je erin slaagt de onderliggende boodschap te lezen en er vervolgens ook naar te handelen is er geen reden waarom je lichaam niet van taal zou veranderen.’ Met andere woorden: jezelf genezen van deze ‘chronische ziekten’ is mogelijk.

Dit boek is een boeiende wetenschappelijke - maar voor een groot publiek heel begrijpelijke! - zoektocht naar de wortels van allerlei uitputtingsziekten: van een chronisch overprikkelde hpa-as (hypothalamus-hypofyse-bijnier-as), met ziekten en depressie als gevolg, tot de oplossing in de vorm van emotional pacing: je leert de jarenlang onderdrukte intuïtieve signalen van je lichaam opnieuw herkennen, en de wortels van het probleem aanpakken.

De vernieuwende benadering van dr. Kris VAN KERCKHOVEN werd voor een breed publiek in heldere taal gegoten door auteur en journalist Hans WILLEMSE.

Lees méér.