Binnen 1-2 werkdagen thuis
Gratis verzending vanaf € 20

EVENEMENT

Oscar van den Boogaard stelt voor: ‘In de naam van de zoon’

Datum: Op 28 mei 2023 (11:00 - 12:30)
Locatie: Passa Porta, Brussel
Feestelijke presentatie van ‘In de naam van de zoon’, het nieuwe boek van Oscar van den Boogaard. Na twee romans waarin hij zijn familiegeschiedenis ontrafelde volgt een prangend derde deel, deze keer in de vorm van memoires.
Het is zinloos om het te proberen te ontkennen, dat heeft Oscar van den Boogaard vijftig jaar lang gedaan; het ging hem ogenschijnlijk goed af. Zonder dat hij het merkte, heeft het hem uitgeput. Een permanente roofbouw op zijn geweten. ‘Pas toen ik zijn naam over mijn lippen kreeg, kon ik beginnen het leven recht in de smoel te kijken.’ Terugblikkend leek het alsof hij altijd maar met één oog had gekeken. En op één been had gestaan. Zijn dierbaren waren niet verbaasd. Blijkbaar was het zonder woorden al gezegd. Puzzelstukjes vielen op hun plaats. Veel hebben ze er niet over gepraat. Voor Oscar zelf was het wel bevreemdend te merken dat de enige die er moeite mee had gehad, hijzelf was. En voor het eerst vond hij woorden om er onomfloerst over te schrijven.
Bij de presentatie gaat Oscar van den Boogaard in gesprek met boekhandelaar Steven Van Ammel. Nadien is het tijd voor koffie, bubbels en handtekeningen in uw forse stapel boeken.
De inkom is gratis, inschrijven evenwel aanbevolen en wel bij info@passaportabookshop.be of via de evenementen pagina op www.passaportabookshop.be
Copyright © 2023 Standaard Uitgeverij