EVENEMENT

Werelddierendag met Liesbet Slegers en Rosie

Datum: Op 04 oktober 2023 (14:00)
Locatie: Dierenasiel Gent (Noorderlaan 9, 9000 Gent)

Woensdag 4 oktober 2023 is het Werelddierendag. Voor die gelegenheid geeft auteur Liesbet Slegers een interactieve en speelse boekvoorstelling in het Dierenasiel van Gent.

Sessie 1 start om 14u
Sessie 2 start om 15u

Toegang is gratis, maar inschrijven verplicht via communicatie@dierenasielgent.be

Geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Speel en leer met Rosie. Zorg je mee voor de huisdieren?

Wanneer je een huisdier neemt, moet je goed nadenken. Heb ik veel of weinig tijd? Heb ik wel plaats? Heeft het dier een tuin nodig? Moet het vaak buiten? Rosie draagt zorg voor haar hondje Roekie. Ze geeft hem eten en drinken, gaat ermee wandelen en speelt met hem. Ontdek samen met Rosie hoe je een huisdier verzorgt.

€ 13,99

Liesbet Slegers

Liesbet Slegers maakte na haar studies Toegepaste Grafiek en illustratie aan Sint-Lucas Antwerpen van haar passie een beroep: boeken maken voor kinderen. Opvallend aan haar stijl is het gebruik van felle, vrolijke kleuren. Haar peuter- en kleuterboeken zijn opgebouwd rond herkenbare situaties. De zoekboeken van Rik bleken sinds hun lancering een onweerstaanbaar concept, met tienduizenden verkochte boeken als resultaat. De boeken van Liesbet worden over de hele wereld gelezen, van België tot in het verre China. En dat verdienen ze ook!

Andere evenementen

Copyright © 2023 Standaard Uitgeverij