nieuws

Fashion is fun met Edith Dohmen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het leren van kleding combineren, bewust shoppen, het ontwikkelen van je eigen stijl die je zelfvertrouwen geeft? Dan helpt stylist Edith Dohmen je met haar boek Fashion is fun op de goede weg!

Stylist Edith Dohmen helpt je om je eigen stijl te ontdekken, je te kleden zodat jij je goed voelt, en het plezier weer terug te vinden in wat je draagt.
We nemen mode veel te serieus; we houden ons vast aan regels en denken dat sommige dingen niet bij ons passen. Onzin, vindt Edith. Leer de regels kennen, maar weet dan vooral hoe je ze kunt breken. En leuk, al die zogenoemde basics zoals een goede jeans en een little black dress die je volgens de kenners in huis moet hebben, maar wat als dat nou totaal niet jouw stijl is?
Edith leert je combineren, bewust shoppen, je eigen trend ontwikkelen en jouw mode-must-haves verzamelen, zodat jij straalt van zelfvertrouwen.

Deze week was Edith al te gast bij het Nederlandse tv-programma Koffietijd, waar ze meer over haar boek vertelde en enkele stylingstips gaf. Nieuwsgierig? Je kijk het terug op www. koffietijd.nl.

Hieronder kun je alvast een kijkje in het boek nemen. De prachtige illustraties zijn gemaakt door Floortje Selis.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief