nieuws

Fotoreeks. Boekvoorstelling ‘En toen werd het zwart’ van Yannick Ottoy

‘Op een dag komen Noah en Alizée tot leven, en wordt het verhaal een boek.’ Dat waren de woorden van Yannick Ottoy toen hij in 2013 met zijn novelle ‘En toen werd het zwart’ de literaire talentenjacht Manuscripting won. Hij debuteerde uiteindelijk in 2015 met Drang, een roman over het Heizeldrama. Intussen werkte hij noest verder aan het bekroonde manuscript En toen werd het zwart, dat uiteindelijk na jaren rijping klaar is om de wereld in te gaan als zijn grote tweede roman.

Gisteren werd En toen werd het zwart in MuntPunt voorgesteld aan het grote publiek. Wij laten je graag meegenieten via deze fotoreportage.

En toen 2erd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_1 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_3 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_2 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_4 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_5 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_7 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_6 Ottoy Y-8aEn toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_8 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_12 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_10 En toen werd het zwart_boekvoorstelling_(c) Rita De Bruyker_9

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief