nieuws

[Foto’s] Bling Bling-feest bij Standaard Uitgeverij

Bling Bling 2 staat op de shortlist van de Bookspot Gouden Strop 2018 en het slot in de reeks, Bling Bling 3, ligt in de winkel. Genoeg redenen om feest te vieren!

Familie, vrienden en fans kwamen donderdag samen voor een gezellige tête-à-tête met Bling Bling-auteur Jan Van der Cruysse. Herbeleef het feest aan de hand van enkele sfeerbeelden!

          

          

 

Met zijn debuut Bling Bling 1 veroverde voormalige luchthavenwoordvoerder Jan Van der Cruysse meteen de Hercule Poirotprijs, de Diamanten Kogel en de Schaduwprijs – ongezien voor een debuterende auteur. Het vervolg, Bling Bling 2, ging kort na verschijnen al in tweede druk en mocht nu ook een nominatie ontvangen.

Bling Bling 3, het sluitstuk van de trilogie, verscheen op 4 mei. In dit derde boek uit de reeks komen de verschillende verhaallijnen samen in een heftige landing.

De pers over Bling Bling 1, 2 en 3:

‘Jaarlijks zo’n debuut en de Vlaamse misdaadroman verdringt moeiteloos de Scandinavische. Wat een intensiteit!’Lukas De Vos (over Bling Bling 1)

‘Een avonturenthriller met internationale allure, die gewoon smeekt om verfilmd te worden’Gazet van Antwerpen (over Bling Bling 1)

‘Bling Bling 2 bewijst dat Van der Cruysse geen one-hit-wonder is, maar een misdaadauteur die het genre in Vlaanderen tot een internationaal niveau mee optilt. (****)’ – Het Nieuwsblad (**** voor Bling Bling 3)

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief