nieuws

[Foto’s] Boekvoorstelling ‘Het zijn de geheimen’ van Thomas Siffer

Siffer stelde maandagavond zijn literair debuut ‘Het zijn de geheimen’ voor. Herbeleef de avond aan de hand van enkele sfeervolle beelden. 

Thomas Siffer, de voormalig hoofdredacteur van Story, ruilde België in voor het zuiderse Italië en besloot naast olijfolieproducent ook romanschrijver te worden. En dat doet hij met verve. Op 28 mei werd zijn debuut feestelijk geïntroduceerd. Familie en fans werden verwelkomd met een glaasje vino, tapas en zomerse temperaturen.

Het zijn de geheimen is een roman over vriendschap en verraad, over de onweerstaanbare drang te spreken als het slimmer is te zwijgen, en over de vernietigende kracht van wat mensen voor elkaar verborgen houden.

‘Je zou mij moeten loskoppelen van de figuur over wie ik schrijf. Lou De Bouverie. Er zijn heel wat dingen die ik absoluut niet ben. Ik ben vertrokken vanuit een waarheid. Dat was mijn opzet. Ik wou de lezer op het verkeerde been zetten. Van een herkenbare waarheid vertrekken, en gaandeweg opschuiven naar fictie, zodat de lezer zou zeggen: wat is er nu nog waar en wat niet?’ – Thomas Siffer over ‘Het zijn de geheimen’

     

     

     

     

     

Ontdek hier meer over het boek:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief