nieuws

[FOTO’S] Boekvoorstelling ‘Ik heb mijn vader niet gedood’

Op woensdag 22 mei stelde Chris Picavet met gepaste trots zijn eerste boek Ik heb mijn vader niet gedood voor aan het publiek. Het werd een gezellige, en vooral feestelijke avond in een prachtige setting!

Eenendertig jaar onschuldig in de gevangenis. Leon Van Huffel uit het Waasland maakte het mee: in 1948 werd hij – onterecht – veroordeeld tot levenslang wegens doodslag op zijn vader, die zich in werkelijkheid in een schuur opgehangen had. Chris Picavet groeide op in hetzelfde dorp als Leon Van Huffel. In Verrebroek in de Wase polders, kende iedereen iedereen. Als achttienjarige zag Chris Picavet Leon plots opduiken in de zondagsmis, aan de zijde van Clara De Vos, van wie hij dacht dat zij een alleenstaande vrouw was. Hij raakte zo geïntrigeerd door het onwaarschijnlijke verhaal van Leon en Clara, dat het hem niet meer losliet en hij hun leven uiteindelijk in een roman goot…

Benieuwd naar het boek? Lees hier de eerste pagina’s!

 

Op woensdag 22 mei stelde Chris het boek trots voor aan vrienden en genodigden in het prachtige Kasteel Walburg. Geniet met ons mee van een aantal sfeerbeelden!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief