nieuws

[FOTO’S] Groots Aspe-feest in La Brugeoise in Brugge

Na een onbarmhartig jaar staat Pieter Aspe, de meester van de Vlaamse misdaadliteratuur, er weer. Hij stelde De butlerknop, de 40ste Van In voor, Afscheid van een muze, een graphic novel, en reikte voor het derde jaar op rij de Aspe Award uit. Eerste laureaat werd Jan Posman, de Publieksprijs was voor Dries Hollebekkers.

Niet alleen legde Pieter Aspe onlangs de laatste hand aan de 40ste Van InDe butlerknop, maar samen met tekenaar en hartsvriend Marec schreef hij ook het verhaal van de unieke liefde tussen hem en zijn muze, Bernadette Vandenbroucke, die na een oneerlijke strijd tegen kanker op 31 augustus 2016 het leven liet. Afscheid van een muze, een samenwerking tussen Aspe NV en Van Halewyck, is hiervan het prachtige resultaat.

Beide boeken werden op 30 september feestelijk voorgesteld tijdens een exclusieve avond in La Brugeoise in Brugge. James Cooke was gastheer van dienst.

We laten je graag meegenieten met een uitgebreide fotoreportage. Als je doorklikt op onderstaande foto, kom je terecht op het foto-album. Veel kijkplezier!

aspefeest_5

Copyright foto’s: © Femke den Hollander – www.femkedenhollander.be

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief