Hoera! Sarah Devos maakte een opvolger voor Expeditie Natuur, namelijk Expeditie Stad.

Ik zoek, ik zoek … Iets geks! Iets grappigs! Iets groens! Misschien wel een spoor van een dier? Een bijzonder verkeersbord? Een spinnetje. Een fontein. Of toch liever een fossiel van 300 miljoen jaar oud? Bingo!

Dankzij dit zoektochtenboek bekijk je de stad met héél andere ogen, want geloof ons, er zit zo veel meer verstopt in de stad dan je denkt.

  • Ga met z’n allen op Straatnamensafari, organiseer een Driehoekendag of ga op zoek naar piepkleine dingen tijdens Een héél klein tochtje.
  • Wie wint de Stadsmussenbingo?
  • Wie durft de Verkeersbordenjungle te doorkruisen?
  • En vooral: wie neemt zijn arendsogen mee om op Kauwgomsafari te gaan?

Wij geven je graag twee printables cadeau uit Expeditie Natuur van Sarah Devos. Zo kan je alvast de Hondenhike en de Straatnamensafari uitproberen. 🙂

Download de Hondenhike

Download de Straatnamensafari

Meer zoektochten met minder gezeur garantie vind je in:

Expeditie stad

Ik zoek, ik zoek ... Iets geks! Iets grappigs! Iets groens! Misschien wel een spoor van een dier? Een bijzonder verkeersbord? Een spinnetje. Een fontein. Of toch liever een fossiel van 300 miljoen jaar oud? Bingo! Dankzij dit zoektochtenboek bekijk je de stad met héél andere ogen, want geloof ons, er zit zo veel meer verstopt in de stad dan je denkt.   - Ga met z’n allen op Straatnamensafari, organiseer een Driehoekendag of ga op zoek naar piepkleine dingen tijdens Een héél klein tochtje. - Wie wint de Stadsmussenbingo? - Wie durft de Verkeersbordenjungle te doorkruisen? - En vooral: ... lees meer wie neemt zijn arendsogen mee om op Kauwgomsafari te gaan?

€ 18,99

Sarah Devos

Sarah Devos is natuurauteur. Er gaat geen week voorbij of ze trekt eropuit naar bos of zee, alleen of met gidsen en experts. Hoe meer ze op pad gaat, hoe meer ze bijleert. Dat deelt ze op een luchtige en toegankelijke manier op haar blog www.zondagbosdag.be en Instagrampagina sarah.devos_zondag.bosdag. Ook haar natuurboeken Het bosboek, Het zeeboek en Expeditie Natuur zijn intussen klassiekers voor iedereen die houdt van natuur(educatie). Met Het ruimteboek en Het hemelboek richtte ze haar blik naar boven. Ze verstaat de kunst om ingewikkelde dingen begrijpelijk uit te leggen. Haar oprechte verwondering werkt aanstekelijk! Ook in haar laatste boek Sporen & Vondsten, een avontuurlijke veldgids voor het hele gezin, moedigt ze jong en oud aan om op pad te gaan. © Katrien Degreef - Natuurpunt