nieuws

Ga op reis naar de wereld van Blloan Junior

Geen zin om Twister te spelen bij het zoeken van dagjes uit over de landsgrenzen? Stuur je kroost dan naar de fantasiewereld van Blloan Junior.

Kitty, Kevin, Emilia, Isabella, Olivia, Rory en Bot staan te springen om samen met mensenkinderen avonturen te beleven in hun fantasiewereld. Hun verhalen zijn geschikt voor lezers vanaf zeven jaar. Ook wie niet zo heel graag in boeken duikt, kan leesplezier vinden dankzij deze vrienden. Een fijne afwisseling van woorden en illustraties doet kinderen lezen. Duik samen met ons even in de boeken van Blloan Junior.

Het spookt op nummer 113

Een nieuwe geestige graphic novelreeks voor niet zo lustige lezers. Ben jij dapper genoeg voor dit verhaal?

Kitty

Ontmoet Kitty! Overdag een meisje. ‘s Nachts een kat. Klaar voor avontuur.

Emilia Hoektand

Emilia Hoektand houdt van kaboutertje-tik, en knuffelen met haar pompoen-huisdier, Pulpje. Ze haat het om naar haar moeder en vaders saaie Bibberbal te gaan. Oh, en nog iets – Emilia is een vampier.

Olivia

Olivia is een pientere meid die ervan houdt dingen uit te vinden en graag optrekt met haar BFF Matilda.

Kevin

Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met wie hij is. Hij eet graag gras, appels en – vooral – koekjes. Véél koekjes.

Rory De Raaf

Hallo. Ik ben Rory De Raaf. En ik ben een échte detective. Mensen vragen me soms: ‘Rory, hoe word je nu zo’n échte detective’? En dan antwoord ik altijd: ‘Ah, je moet het écht wíllen.’

 

Isabella Maan

Isabella Maan is speciaal omdat ze anders is. Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei. Ze is gek op de nacht, op vleermuizen en op haar zwarte tutu. Maar ze houdt ook zielsveel van de zon, haar toverstaf en haar knuffel Roze Konijn.

 

Mirabelle

Mirabella is speciaal omdat ze anders is. De aandachtige lezer van de Isabella Maan-boekjes herkent haar vast en zeker: Mirabella is het ondeugende nichtje van Isabella Maan, en heeft al een paar keer een gastrol gespeeld in de reeks. Haar mama is een heks en haar papa is een fee en ze is dol op magische streken uithalen!

Bot

Maak kennis met Bot, een kleine, leuke, schattige en aaibare robot.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief