nieuws

Ga op reis naar de wereld van Blloan junior

Staycation dit jaar? Stuur je kroost dan naar de fantasiewereld van Blloan Junior.

Kitty, Kevin, Emilia, Isabella, Olivia, Rory en Bot staan te springen om samen met mensenkinderen avonturen te beleven in hun fantasiewereld. Hun verhalen zijn geschikt voor lezers vanaf acht jaar. Ook wie niet zo heel graag in boeken duikt, kan leesplezier vinden dankzij deze vrienden. Een fijne afwisseling van woorden en illustraties doet kinderen lezen.

Speciaal om de vakantie lezend in te zetten, geven we een boekenpakket van Blloan junior weg. De snelste memoryspeler wint van elke reeks het eerste boek. Meespelen kan onderaan dit artikel en nog tot 21 juli. Veel succes en leesplezier!

Kitty

Ontmoet Kitty! Overdag een meisje. ‘s Nachts een kat. Klaar voor avontuur.

Emilia Hoektand

Emilia Hoektand houdt van kaboutertje-tik, en knuffelen met haar pompoen-huisdier, Pulpje. Ze haat het om naar haar moeder en vaders saaie Bibberbal te gaan. Oh, en nog iets – Emilia is een vampier.

Olivia

Olivia is een pientere meid die ervan houdt dingen uit te vinden en graag optrekt met haar BFF Matilda.

Kevin

Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met wie hij is. Hij eet graag gras, appels en – vooral – koekjes. Véél koekjes.

Rory De Raaf

Hallo. Ik ben Rory De Raaf. En ik ben een échte detective. Mensen vragen me soms: ‘Rory, hoe word je nu zo’n échte detective’? En dan antwoord ik altijd: ‘Ah, je moet het écht wíllen.’

 

Isabella Maan

Isabella Maan is speciaal omdat ze anders is. Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei. Ze is gek op de nacht, op vleermuizen en op haar zwarte tutu. Maar ze houdt ook zielsveel van de zon, haar toverstaf en haar knuffel Roze Konijn.

 

Bot

Maak kennis met Bot, een kleine, leuke, schattige en aaibare robot.

Win

Match als snelste de boekcovers uit dezelfde reeks en win een te gek Blloan junior-boekenpakket.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief