nieuws

Geboekt op zondag met Inge Sierens, Michiel Devlieger en Ineke Nijssen

0

Tijdens de Terras Sessies trakteert VOO?UIT een hele zomer lang op live cultuur. Zowel beginnende als gevestigde kunstenaars passeren op het terras. Op zondag 22 augustus is Inge Sierens aan de beurt.

‘Blauw dat wemelt’ is het fictiedebuut van Inge Sierens. Sierens werkte meer dan 25 jaar voor televisie. Zo stond ze mee aan de wieg van ‘De Mol’ en was ze producer van programma’s als ‘Schalkse Ruiters’ en ‘Basta’. 

Interviewer en moderator van dienst is programmamaker en presentator Michiel Devlieger. Hij werd bekend via eveneens ‘Schalkse Ruiters’ als Red Michiel en presenteerde later ‘De Mol’, ‘Voor Eens & Voor Altijd’ en ‘De Laatste Show’. Tegenwoordig is Devlieger lid van productiemaatschappij Woestijnvis. Actrice Ineke Nijssen zal voordragen!  

Hoe waar kunnen herinneringen echt zijn?

Demonen uit het verleden houden Elly sinds kort meer bezig dan haar lief is. Het is moeilijk om greep te krijgen op de herinneringen aan haar kindertijd. Een disfunctionele moeder die geregeld vol drama uitbarstte in gewelddadige scènes, de relatie die ze als zeventienjarige had met Adam, een tien jaar oudere man. Hoe wáár zijn die herinneringen? En wat dreef haar geliefde doden nu echt?

PRAKTISCH

zo 22.08 – 10:30 deuren / 11:00 aanvang (stipt!) De Vooruit Terras
gratis (first come, first served) 
60 min.

Vooruit volgt nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op hun corona-pagina terugvindt. Neem ze door voor je bezoek aan Vooruit.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief