Ben je op zoek naar een spannend boek voor Vaderdag? Steven Van Belleghems Eternal brengt je papa naar het jaar 2041. Deze near future thriller is een echte pageturner.

Op de San Mateobrug in San Francisco maakt een zelfrijdende auto een onverklaarbare bocht naar links en rijdt abrupt het water in. Een dringende audioboodschap van de passagier blijkt dan ook nog eens geblokkeerd te zijn. Romy Bell, collega van de passagier en projectleider bij het hightechbedrijf X-Com, besluit in een reflex op de vlucht te slaan; een keuze die ze zich niet zal beklagen. In een paar uur tijd verandert de dag die het hoogtepunt van haar carrière had moeten zijn in een nachtmerrie vol beklemmende angst, slachtoffers en achtervolgingen.

Eternal

Het is 25 november 2041. Op de San Mateobrug in San Francisco maakt een zelfrijdende auto een onverklaarbare bocht naar links en rijdt abrupt het water in. Een dringende audioboodschap van de passagier blijkt dan ook nog eens geblokkeerd te zijn. Romy Bell, collega van de passagier en projectleider bij het hightechbedrijf X-Com, besluit in een reflex op de vlucht te slaan; een keuze die ze zich niet zal beklagen. In een paar uur tijd verandert de dag die het hoogtepunt van haar carrière had moeten zijn in een nachtmerrie vol beklemmende angst, slachtoffers en achtervolgingen.

€ 22,50

Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is ondernemer, professor marketing aan de Vlerick Business School en docent aan de London Business School. Hij schreef vijf managementboeken die internationale bestsellers zijn en is een wereldwijde autoriteit als spreker en inspirator om bedrijven te laten nadenken over de toekomst en de impact van technologie op het zakenleven en de maatschappij. © Thomas Sweertvaegher