Op donderdag 27 juni verzamelden talrijke scholen zich bij het Zilvermeer in Mol voor het grootste kinderfestival: Pennenzakkenrock! Ook Standaard Uitgeverij was erbij om de 23.500 kinderen te vermaken met tal van activiteiten. Van populaire plaktattoos tot coole Milo-buttons!

Tattooshop


Laat jezelf tatoeëren en rock een tattoo van Jommeke, de Kampioenen, de Buurtpolitie, Dolfje Weerwolfje of Camille!

Gele zone – stand 12

Maak een Milo-button


Fan van de telenovelle Milo? Maak dan een coole button met een van de vier ontwerpen

Gele zone – stand 12

Open je eigen tattooshop met deze uitgaven:

CAMILLE Tattoos

Als je gek bent op CAMILLE, dan zijn deze tattoos echt iets voor jou. Geen echte uiteraard, we willen geen ouders op de (boeken)kast jagen. Kies het ontwerp dat je wilt en in een mum van tijd tover jij prachtige tattoos op jezelf en je vrienden. De tattoos blijven enkele dagen op je huid. Er zit ook nog een boekje bij met leuke spelletjes. Met nieuwe tattoos en foto's van het album Magie.

€ 11,99

Tattoos FC De Kampioenen

Ben jij een echte Kampioenenfan en mag iedereen dat weten? Laat Boma schitteren op je bovenarm, Carmen op je been en Markske op je buik! In deze etui zitten maar liefst vier tattoovellen en een boekje met tattoo-knutselideeën en leuke spelletjes. Plakken en spelen maar, mijn gedacht!

€ 11,99

Tattoos Buurtpolitie

Fans van de Buurtpolitie, opgelet! Vanaf nu kun je je politiehelden heel dicht bij je dragen, want in dit boek zitten meer dan 45 leuke tattoos. Versier jezelf, je familie en je beste vrienden met originele ontwerpen van al je favoriete personages. Het hoofd van de commissaris op je schouder, Loebas op je pols of Gonda op je enkel? Het kan allemaal! In dit boek vind je naast tattoos ook leuke spelletjes, kleurplaten en enkele knutseltips om met de tattoos aan de slag te gaan. Veel plezier!

€ 11,99

Tattoos: zeemeerminnen

Leuke tattoos voor fans van zeemeerminnen Versier je armen, benen of andere lichaamsdelen met tattoos van sierlijke zeemeerminnen en andere magische zeewezens. De tattoos zijn makkelijk aan te brengen met een beetje water. Waar wacht je nog op? Plakken maar!

€ 11,99

Tattoos piraten

Meer dan 100 coole tattoos van piraten en hun wereld. De tattoos blijven enkele dagen op je huid zitten. Het boekje bevat ideeën om de tattoos op een andere manier te gebruiken. Je vindt er ook kleurprojecten, waanzinnige weetjes over piraten en een quiz in. Kleef ahoy! • een boekje vol knutselprojecten en weetjes • meer dan 100 plaktattoos • een handig opberghoesje

€ 9,99

Of beleef nog meer avonturen met Milo:

Milo – Het oog van de storm

Milo werkt sinds kort op muziekschool Kosmos. Het is haar grote droom om daar ooit zelf te studeren, om een popster te worden. Maar voorlopig stelt ze zich tevreden met een baan in de cafetaria en de inspirerende aanwezigheid van de (toekomstige) popsterren om haar heen. Terwijl buiten een storm op til is, heerst er een gezellige drukte op Kosmos. Milo, haar collega’s en de studenten hebben een drukke dag en beseffen niet hoe gevaarlijk het buiten is. ’s Avonds is het te laat: ze zitten als ratten in de val en kunnen door het stormweer geen kant meer op...

€ 15,99

Milo – Verjaardagskalender

Droom jij ook over in de spotlights staan, net als Milo? Met deze verjaardagskalender zal niemand je grote dag vergeten! Stap binnen in de wereld van Milo en haar vrienden op popschool Kosmos. Elke maand staat in het teken van je favoriete personages uit de televisiereeks. Noteer zelf alle belangrijke verjaardagen van familie, vrienden en kennissen. Een verjaardagskalender om een heel jaar lang bij weg te dromen!

€ 14,99

1 Droomclip

In dit eerste stripalbum verneemt Milo dat Liam audities uitschrijft om danseressen te zoeken voor zijn nieuwe muziekclip. Milo meldt zich aan, maar ze is niet de enige. Ook Robyn, Victorine, Sofia, Aïcha en vele anderen, waaronder zelfs Fran, schrijven zich in. Maar er zijn maar drie plaatsjes. Wanneer de danseressen het script onder ogen krijgen, en blijkt dat een van hen op het einde Liam mag kussen, gaan de poppen aan het dansen…

€ 7,99

Milo 1 De kleine keizerin

Popschool Kosmos roept zangtalenten op om auditie te doen voor de musical De kleine keizerin ter ere van het 20-jarige bestaan van de school. Milo hoort ervan tijdens haar werk in de cafetaria van Kosmos. Ze zou dolgraag mee willen doen, maar ze weet bij voorbaat al dat haar vader dat niet goed zou vinden. Haar familie weet niet eens dat ze op Kosmos werkt. Dan vertelt oma over Milo’s moeder, die ooit ook succesvol was op het toneel, lang voordat Milo werd geboren. Misschien moet ze oma in vertrouwen nemen en toch auditie doen?

€ 15,99

Milo Posterboek

In dit leuke posterboek vind je maar liefst 12 grote posters van je favoriete personages uit de televisiereeks Milo. Haal de nietjes voorzichtig uit het boek om de posters eruit te halen. 

€ 10,99