nieuws

Gezocht: een enthousiaste en gedreven stagiair(e) publiciteit en marketing!

Op korte termijn zoeken wij een enthousiaste en gedreven stagiair(e) publiciteit en marketing (voor een periode van 3 maanden). Ben jij de persoon die wij zoeken?

Standaard Uitgeverij biedt je de mogelijkheid om mee te draaien in het kloppend hart van de boekenwereld. Tijdens een stage op onze marketingafdeling breng je, samen met een team van enthousiaste collega’s, onze boeken tot bij hun lezerspubliek. De stage is mogelijk in het kader van een opleiding of vrijwillig. We vragen je wel om je te engageren voor een periode van minimum twaalf weken, 32u of 38u per week.

Profiel

  • Redactiewerk schrikt je niet af en je komt creatief en overtuigend uit de hoek.
  • De officeprogramma’s heb je onder de knie.
  • Online voel je je als een vis in het water.
  • Je wilt elke dag bijleren en meehelpen om de mooiste verhalen uit te dragen.
  • Je bent bereid om ook eens buiten de kantooruren mee te draaien tijdens een event.

Wij bieden jou

een afwisselende en dynamische stage binnen een team waarin jong talent en rijke ervaring hand in hand gaan. Je krijgt een stagebegeleider die je wegwijs maakt in de wereld van boeken en communicatie, waardoor je alle verschillende facetten van de uitgeverij kan ontdekken.

Reageren?

Vind je dat deze stage bij jou past, stuur je CV en begeleidende brief naar  info@standaarduitgeverij.be met vermelding van “Stage marketing boeken”.

 

Standaard Uitgeverij is een onafhankelijk uitgeefhuis. Haar verschillende uitgeverijen en kernactiviteiten maken haar tot de grootste Vlaamse uitgeefgroep. Standaard Uitgeverij is gevestigd in Antwerpen.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief