nieuws

Gezond afslanken met de smakelijke recepten uit ‘Funky skinny food’ van Alain Indria

Als professioneel surfer woonde Alain Indria (zoon van Odette Buss die Lombardia in Antwerpen uit de grond stampte) lang op Maui in Hawaï, de plek waar veel foodtrends vandaan komen. Toen hij moest stoppen met surfen vanwege blessures stapelden de kilo’s zich op. Hij zocht én vond de perfecte manier om af te slanken. Zijn ervaringen en recepten deelt hij nu in Funky skinny food.

Terug in Antwerpen kroop Alain in zijn kruidenlaboratorium met meer dan 200 kruidensoorten. Hij ging aan het experimenteren om iets te maken dat zijn zin in zoet in toom kon houden. In dat opzet slaagde hij dankzij de creatie van zijn intussen officieel genotificeerde voedingssupplement SkinnyLove, waarmee hij snel 25 kilo verloor en vandaag nog steeds makkelijk op gewicht blijft.

In Funky skinny food vertelt Alain Indria het verhaal van zijn moeder Odette en Lombardia, hoe zijn passie voor gezonde voeding groeide, hoe zijn creaties tot stand kwamen én hoe ze Lombardia op de wereldkaart zetten:

“Toen de Amerikaanse muzikant en producer Moby in 2009 op het dancefestival Tomorrowland kwam optreden, heeft hij ons ontdekt. Met zijn platenmaatschappij werd afgesproken dat Lombardia enkel een foodbox zou laten leveren op de dag van zijn aankomst. Maar een paar uur later stond ik, op persoonlijk verzoek van Moby, een hele dag voor hem te koken op Tomorrowland. Vanaf toen wilde hij alleen nog Lombardia-food eten, telkens als hij in België was. Daarna volgden onder anderen Sting, Maxi Jazz van Faithless en acteur Willem Dafoe. Maar die kwam misschien vooral naar Lombardia voor mijn moeder Odette: hij vond haar de mooiste vrouw op de planeet…”

Indria wijst in Funky skinny food aan de hand van meer dan 50 makkelijk te bereiden recepten op het belang van de kracht van de juiste ingrediënten. Hij helpt je om te begrijpen wat er op het etiket van een voedingsproduct staat, en welke ingrediënten je beter achterwege laat om een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Altijd belangrijk, maar in tijden waarin een virus de wereld beheerst nóg meer dan anders.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief