nieuws

Glutenvrije bestseller nu beschikbaar in het Nederlands: ‘Hoe maak je alles glutenvrij?’

0

Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Becky Excell is immers de koningin van de glutenvrije recepten. Inmiddels zijn er meer dan 80.000 exemplaren verkocht van de Engelstalige editie en op Amazon kreeg het boek al meer dan 4500 vijfsterrenratings.

Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn gerechten waarvan je denkt dat je ze niet meer mag eten.

Bestsellerauteur en instagrammer Becky Excell legde zich tien jaar geleden volledig toe op het ontwikkelen van glutenvrije recepten. Het vervangen van ingrediënten door glutenvrije ingrediënten was altijd een teleurstelling.

Dé geheime formule om dezelfde smaaksensatie te krijgen is het volledig herdenken van het recept, van begin tot eind. En dat deed Becky voor de meer dan 100 recepten in dit kookboek.

Van stokbrood tot pizza, van boerenbrood tot focaccia, van kipnuggets tot pad thai, van mu­­ins tot cheesecake, met lactosevrije, vegetarische, vegan en low FODMAP-opties. Hoe maak je alles glutenvrij heeft voor elk wat wils!

Dit vonden de Engelse lezers van  How to make anything glutenfree:

“Becky’s recipes RESTORED MY PASSION FOR COOKING after my coeliac diagnosis, they are delicious and work perfectly every time!” – Lucy

“I HAVE CHOICES! For the first time I feel confident in finding recipes that I can cook and bake that are straightforward and delicious!” – Samantha

“35 years of being a coeliac – BEST RECIPES BY FAR! Thanks Becky!” – Sue

“No fussy recipes just real  down­to­earth delicious food. Your recipes make me and my daughter FEEL NORMAL AGAIN!” Laura

“Becky’s recipes are amazing because I NEVER FEEL LIKE I’M MISSING OUT, and I always trust that the end product will be amazing!” – Katie

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief