nieuws

Hannelore Bedert schrijft Te Gek?!-novelle ‘Bruna’ over verslaving

Hannelore Bedert schreef een nieuwe Te Gek?!-novelle Bruna in kader van het jaarthema rond alcohol-, drug- en gokproblematiek. Intussen is het boek al toe aan een tweede druk.

Nieuwe jaarcampagne ‘Te Gek?! ROES(t)’
Iedereen kent wel iemand met een drank- drug- of gokprobleem, maar toch is er nog veel onbegrip. Het taboe en de (voor-)oordelen zorgen er onder meer voor dat mensen rijkelijk laat hulp inschakelen. Zo zoekt iemand met een alcoholprobleem pas steun na gemiddeld 18 jaar! 
 
Reden genoeg om de krachten te bundelen in een nieuwe Te Gek!?-jaarcampagne. Het doel? De kennis over alcohol-, drug- en gokproblemen bij de Vlaamse bevolking vergroten en inzicht geven in de complexiteit ervan. Om zo deze problemen bespreekbaar te maken en stigmatisering tegen te gaan. Deze jaarcampagne ging van start op 1 oktober.
 
Hannelore Bedert debuteerde in 2018 met de roman Lam. Als singer-songwriter had ze toen al vier gelauwerde albums op haar naam staan. Lam won de Bronzen Uil Publieksprijs 2019. Hannelore heeft een wekelijkse column in Libelle, schreef een theaterstuk (première najaar 2021) en werkt aan een tweede roman. De novelle Bruna schreef ze in opdracht van Te Gek!?
 

 
 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief