nieuws

Heerlijke recepten voor meer energie in ‘Homo energeticus’ van dr. Peter Aelbrecht

In het succesvolle theorieboek Homo energeticus gaf dr. Peter Aelbrecht al een allesomvattende verklaring en totaalaanpak van energieproblemen, zoals burn-out, fibromyalgie, CVS en depressie. Van het boek werden intussen al meer dan 30.000 exemplaren verkocht. Nu is er ook het praktische Homo energeticus-kookboek, vol heerlijke recepten waardoor je meer energie krijgt en de kwaliteit van leven omhoog gaat.

Langdurige en vaak ‘onverklaarbare’ vermoeidheid wordt vaak veroorzaakt door onevenwichten in de hersenen, in de hormonenwerking, in het immuunsysteem en in de darmen. Al deze onevenwichten beïnvloeden elkaar, en aan de basis ligt bijna altijd verkeerde of onaangepaste voeding.

Daarom ontwikkelde dr. Aelbrecht een aangepast eetplan voor mensen die te maken hebben met ernstige energieproblemen of die energieproblemen in de toekomst willen vermijden. Het kookboek Homo energeticus, met recepten van Peter Aelbrecht en Alice Deen, is een onmisbare handleiding bij het theorieboek.

Het boek bevat concrete richtlijnen, tips en smakelijke gerechten voor een manier van eten waarvan bewezen is dat je energiepeil er in enkele weken tijd spectaculair door stijgt. Afhankelijk van je specifieke medische probleem adviseert dr. Aelbrecht het antitoxisch eetplan (AT) of het immuunregulerend eetplan (IR).

In dit kookboek vind je onder meer:
• Gemakkelijke recepten voor het ontbijt, voorgerechten, lunches, soepen, sauzen, hoofdmaaltijden en desserts;
• Gezonde alternatieven voor ongezonde tussendoortjes, dranken en sauzen;
• Een duidelijke verklaring waarom je bepaalde producten tijdelijk of definitief achterwege moet laten;
• Heerlijke recepten voor zelfgemaakt glutenvrij brood;
• Een lijst met producten die onontbeerlijk zijn voor je voorraadkast.

De recepten in Homo energeticus bewijzen dat gezond, antitoxisch eten ook heel lekker en boeiend kan zijn. Een onmisbaar kookboek dus, voor mensen met ernstige energieproblemen (CVS, burn-out, fibromyalgie, depressie) en iedereen die zich fitter en vitaler wil voelen.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief