nieuws

‘Het begint met een nacht’ zal harten sneller doen kloppen…

Nog even, en dan is de Redwood Ridge-trilogie compleet! Op 9 juni verschijnt Het begint met een nacht van Kelly Moran, een boek dat het hart van vele Goodreads-lezeressen sneller deed kloppen… Hieronder delen we graag een greep uit de vijf sterren-recensies op Goodreads met je. Dan zul je lezen waarom!

Ontdek hier wat lezeressen vonden van  Het begint met een blik of lees een fragment.

Ontdek hier wat lezeressen vonden van  Het begint met een kus of lees een fragment.

Het begint met een nacht

Na de dood van zijn vrouw voelde dierenarts Drake O’Grady zich jarenlang verslagen. Alleen dankzij Zoe, de beste vriendin van zijn vrouw, heeft hij zich erdoorheen kunnen slaan. Maar in de afgelopen zes maanden is er iets veranderd. Drake voelt alsof hij weer echt begint te leven, opnieuw kan lachen, dingen bewuster waarneemt. Dingen zoals Zoe’s lippen als ze lacht. Hoe ze beweegt ze als ze danst. En hoe hij plotseling uitkijkt naar elke woordenwisseling met haar…

Lezersreacties op Goodreads

‘Ik vond dit boek absoluut geweldig. Ik lees veel, en dit is waarschijnlijk mijn favoriet van het jaar! Dit was het eerste boek dat ik las van Kelly Moran, maar het zal zeker niet de laatste zijn (ik wil ze nu allemaal binge lezen).

Het boek is zeer goed geschreven. De verhaallijn is uniek. De personages zijn fantastisch en maken een geleidelijke ontwikkeling door. Dit verhaal heeft alles wat ik zoek in een boek. Er is humor, vriendschap, liefde, en een tikje drama.’ – Kristal


‘Ik moet toegeven dat ik, net als bij Het begint met een kus (Redwood Ridge deel 2), een tikje nerveus begon aan dit boek. Ik vond de eerste twee boeken van de serie zo geweldig, dat ik bang was dat dit boek niet zou voldoen aan mijn hoge verwachtingen. Maar Kelly Moran heeft bewezen dat ze simpelweg dondersgoed weet hoe ze een serie moet schrijven die steeds beter wordt en dit boek was alles – maar dan ook alles – wat ik wilde dat het zou zijn.’ – Heather


‘Weer een hit van Kelly Moran. Ik heb erg genoten van deze serie en de personages. Dit laatste boek heeft me zowel aan het lachen als aan het huilen gebracht. Zo veel emoties, en dat is waar Kelly Moran zo goed in is.’ – Kari Lemor


‘Dit was een fantastisch verhaal. Er waren stukken waar ik tot tranen toe moest lachen, en stukken waar ik tissues nodig had. Ik heb de vorige delen niet gelezen, maar dat ga ik zeker nog doen. De auteur heeft zulke geloofwaardige personages neergezet, dat het voelt alsof het je vrienden zijn. Ik raad dit boek ten zeerste aan!’ – Connie


‘Ik heb zó van dit boek genoten. De personages gaan heel goed samen. Ik ben dol op Zoe’s eigenwijze houding. Ze is zo’n geweldig personage. Ik vond het fantastisch om te zien hoe ze [Drake] uit zijn depressie helpt na de dood van zijn vrouw. Het was zo heerlijk om te lezen hoe ze begonnen als vrienden en uitgroeien tot geliefden. Weer een geweldig boek van Kelly Moran.’ – Patricia Myers


‘Moran is een meester in het creëren van personages waar je een klik mee voelt, situaties die tegelijkertijd tragisch maar hoopvol zijn en dat alles brengt ze samen in een intrigerende leeservaring!’  – Sarah Butland


‘Ik was dol op zowel Zoe als Drake! Zij was pittig, fel en eigenwijs… en had een paar geweldige oneliners, en Drake was ontzettend attent en super sexy. Ik moet toegeven dat ik eigenlijk een zoete zomerliefde had verwacht, misschien met een paar seksscenes, maar Het begint met een nacht bleek uiteindelijk behoorlijk steamy te zijn.

Ik zou dit boek zeker aanraden aan iedereen die houdt van een mooi, sexy friends-to-lovers romance!’  -Ambur

Let op: dit zijn steeds fragmenten van recensies die Goodreads-lezers plaatsten. De volledige teksten vind je hier.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief