nieuws

Het kookboek bij de bestseller ‘Gezond eten, gezond ouder worden’

0

Iedereen wil gezond ouder worden, maar hoe doe je dat? Goede genen zijn belangrijk, en ook voeding speelt een cruciale rol. Dat vertelt Eric De Maerteleire in zijn succesvolle boeken Gezond eten, gezond ouder worden en Hele en halve waarheden en complete onzin over voeding. Nu is er het kookboek waarmee je zelf aan de slag kan.

In het Gezond eten, gezond ouder worden kookboek lees je dat er niet één superingrediënt of succesformule bestaat, geen wondermiddel dat daarvoor kan zorgen. Wel is het zo dat het mediterrane voedingspatroon erbovenuit springt als het gaat  om gezonde levensstijl. Hoe vertaal je dat in de praktijk?

Standaard Uitgeverij heeft speciaal daarvoor een kookboek samengesteld gebaseerd op de principes en adviezen uit het boek van Eric De Maerteleire. Het Gezond eten, gezond ouder worden kookboek bevat meer dan 85 lekkere recepten voor alledag, die bewijzen dat de theorie van gezond eten, gezond ouder worden best haalbaar is. Bovendien zijn de gerechten lekker en niet duur. Met superfoods als eieren, boerenkool, paddenstoelen, peulvruchten, olijfolie, zalm, zeevruchten, noten, appels… kun je heerlijke recepten bereiden. 

Tussen de recepten door geeft Eric De Maerteleire extra informatie over vitamines, mineralen, voedingsvezels, en bij elk recept vind je interessante tips en weetjes. Je leest waarom koude aardappelen, pasta of rijst goed zijn voor je darmen, waarom je appels beter niet schilt of waarom je af en toe oesters of mosselen op het menu mag zetten. Want alles mag, het is volop genieten, als het maar met mate gebeurt. Smakelijk!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief