Met het nieuwste Bake Off-bakboek ga je aan de slag met haalbare recepten voor zowel beginnende als meer gevorderde thuisbakkers: van een royale brunch tot creatieve baksels en over de top chocoladespektakelstukken. Met dit boek haal je ongetwijfeld de magie van de witte Bake Off-tent in huis!

Behalve de dertig nieuwe recepten geven we ook graag elf basisrecepten mee voor een goede taartbodem, cake, biscuit, boterroom, confituur… waarmee je verschillende baksels uit dit boek, maar ook een eigen taartcreatie kunt maken. Geniet van het bakgebeuren en experimenteer naar hartenlust met nieuwe smaken.

Want een koekje van eigen deeg smaakt altijd beter!

Meer info?

Bake Off Vlaanderen – Van eigen deeg

Met het nieuwste Bake Off-bakboek ga je aan de slag met haalbare recepten voor zowel beginnende als iets meer gevorderde thuisbakkers: van een royale brunch en kleine pleziertjes tot creatieve baksels en spektakelstukken. Met dit boek haal je ongetwijfeld de magie van de Bake Off-tent in huis!   Behalve de dertig nieuwe recepten geven we ook graag elf basisrecepten mee voor een goede taartbodem, cake, biscuit, boterroom, confituur… waarmee je verschillende baksels uit dit boek, maar ook een eigen taartcreatie kunt maken. Geniet van het bakgebeuren en experimenteer naar hartenlust met nieuwe smaken. Want een koekje van eigen deeg smaakt ... lees meer altijd beter!

€ 25,99