nieuws

Het officieuze CIA quizboek: ‘Ben je slim genoeg om geheim agent te zijn?’

Heb jij het verstand om een uitmuntende spion te zijn? Slaag jij erin om wereldwijd tegenstanders te slim af te zijn? Ontdek het in Ben je slim genoeg om geheim agent te zijn?

Om succes te boeken in de wereld van de spionage moet je beschikken over een breed palet aan vaardigheden. Je moet zelfverzekerd en slim zijn, je moet in staat zijn om je omgeving te manipuleren en geen verdenking te wekken, en je moet te allen tijde waakzaam en alert blijven. Je wordt geconfronteerd met ongebruikelijke locaties, tijdsdruk, en mentaal en fysiek uitdagende situaties.

Al dit werk vereist logisch en lateraal denken op hoog niveau, een perfect geheugen, een uitstekend waarnemingsvermogen, spionagetechnieken en een goede kennis van internationale betrekkingen en de lessen uit het recente verleden.

Met meer dan 1000 puzzels, vragen en breinbrekers kun je jouw kennis en besluitvaardigheid op de proef stellen en jezelf meten met CIA-agenten, variërend van het kraken van een kluis tot het ontcijferen van een verborgen code, en van het ontwapenen van een scherpschutter tot het lokaliseren van internationale conflictgebieden. Bovenal heeft jouw land getalenteerde mensen nodig om de nationale veiligheid te garanderen. De grote vraag is: Ben jij slim genoeg om geheim agent te zijn?

 

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief