lijst

Hoeveel impact kan een boek hebben op je leven? (Deel 3)

De TED-talks zijn een begrip op het internet. Deskundigen van over de hele wereld delen in maximum 18 minuten hun revolutionair idee over de meest uiteenlopende disciplines. De meest inspirerende talks bundelden wij voor jou in handige boekjes zodat je de sterkste gedachten van onze tijd voor altijd bij je kan dragen.

De volledige reeks van TED-boeken wordt sinds zaterdag 4 februari aangeboden bij De Morgen. Elke zaterdag een boek. Wij vonden dat een mooie gelegenheid om je kennis te laten maken met deze beklijvende reeks.

Vandaag het laatste deel van onze driedelige reeks: drie bevrijdende TED-boeken voor de pendelaar. Deze drie slimme, verhelderende en geestesverruimende TED-boekjes geven een nooit eerder gezien inzicht in onze economische realiteit en onze plaats daarin.

Kio Stark leert je de routine te doorbreken door met vreemden te praten.

Hoe maak je van elke medewerker een leider? Waarom is het kantoor verlaten wonderbaarlijk goed voor je brein? Margaret Heffernan vertelt anekdotes en geeft statistieken die leiden tot een sterke bedrijfscultuur.

Barry Schwartz ontkracht de mythe van werken-voor-geld aan de hand van onderzoek naar werknemers uit alle economische geledingen – van ziekenhuizen tot kapsalons, van autofabrieken tot directiekamers. Schwartz laat zien welke trends en patronen leiden tot een gelukkige werkplek.

Bekijk de TED-talks en lees ze na in deze beklijvende boekenreeks.

Wil jij je laten overtuigen door deze TED-talks? Deze boeken vind je elke zaterdag bij De Morgen en nu al bij je boekhandelaar.

Vorige zaterdagen stelden we je drie inspirerende TED-boeken voor de creatieveling voor en drie verhelderende TED-boeken voor de wetenschapsfreak.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief