Ontdek de makkelijke en toffe haakprojecten voor beginners van Bella Coco!

Iedereen kan haken met Bella Coco is de ideale gids voor beginners die willen leren haken: stap voor stap, techniek na techniek, krijg je het haken onder de knie! 

De kleurrijke, toffe projecten zijn zo opgezet dat bij elk werkstuk een nieuwe techniek wordt geïntroduceerd. Zo breid je gaandeweg je vaardigheden uit en raak je steeds bedrevener in deze geweldige handwerktechniek. 

 

Van sjaals en mutsen tot vlaggetjes en dekentjes: voor ieder wat wils

Begin met een sjaal in zachte pastelkleuren voor frisse lentedagen, haak kleurrijke vlaggetjes voor een zomers tuinfeest, leer granny squares haken en raak er zo verslaafd aan dat je algauw genoeg hebt voor een dekentje. Bereid je al voor op herfst en winter en haak alvast een vrolijke muts met pompon en warme wanten. En nog veel meer!

Lezersreacties op de Engelstalige editie:

‘Als haken nog nieuw is voor jou, is dit boek een must-have!’

‘Dit boek is doordacht ingedeeld, heeft duidelijke instructies en afbeeldingen, en bovendien superleuke projecten om iedereen in een mum van tijd aan het haken te krijgen! Sarah-Jayne’s persoonlijkheid schijnt door het boek – een fantastisch boek voor iedereen die van haken houdt.’

Bestel hier jouw exemplaar:

Iedereen kan haken met Bella Coco

Sarah-Jayne Fragola is het creatieve brein achter het immens populaire Bella Coco Crochet, met meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube. Iedereen kan haken met Bella Coco is haar eerste boek. Op een leuke en inspirerende manier leert Sarah-Jayne jou de basisbeginselen van het haken: van het kiezen van garens en het vasthouden van je haaknaald tot alle belangrijke steken. Zodra je die onder de knie hebt, kun je aan de slag. De kleurrijke, toffe projecten zijn zo opgezet dat bij elk werkstuk een nieuwe techniek wordt geïntroduceerd. Zo breid je gaandeweg je vaardig heden uit en raak je steeds bedrevener in deze geweldige handwerk techniek. Als je dit boek uit hebt, ben je een echte professional!

€ 19,99