nieuws

In 20 dagen naar een sterker immuunsysteem met ‘Het immuniteitsplan’ van Lynn De Merlier

0

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige weet Lynn De Merlier als geen ander dat ons immuunsysteem essentieel is voor onze gezondheid. Maar welke factoren zijn precies belangrijk? En hoe begin je concreet aan herstel? In Het immuniteitsplan legt Lynn het uit van a tot z.

In haar praktijk ziet Lynn De Merlier het aantal patiënten met chronische ziekten, waaronder auto-immuunaandoeningen, spectaculair toenemen. Hun immuunsysteem is overprikkeld en werkt daardoor minder goed of is op hol geslagen.

Lynn denkt altijd verder dan het symptoom dat mensen naar haar praktijk brengt. Want dat is nooit het échte probleem. En hoewel er een genetische component is, is het vooral de levensstijl die bepaalt of iemand een chronische ziekte ontwikkelt. 

Maar welke factoren zijn precies belangrijk? En hoe begin je concreet aan herstel? Het immuniteitsplan geeft je duidelijke antwoorden en begeleidt je in je zoektocht naar een gezondere levensstijl en een ijzersterke immuniteit.

Om je zo praktisch mogelijk op weg te helpen ontwikkelde Lynn het REMEET-model, dat uit vijf pijlers bestaat: Rhythm (bioritme), Exercise (beweging), Mindset (ontspanning), Extra Energy (ontgifting) en Taste (voeding).

Ze legt het belang van elk domein voor je immuniteit glashelder uit. Elke pijler eindigt met een praktisch en haalbaar 20 dagenplan.

Op basis van een handige online zelftest beslis je welk domein je prioritair wilt aanpakken. Met de juiste focus boek je vervolgens gegarandeerd resultaat. Dat bewijzen de getuigenissen in het boek. 
 
Net zoals in het eerste boek van Lynn is lekker en gezond eten een belangrijk aspect van een gezonde levensstijl. Dat tonen de meer dan dertig heerlijke recepten in Het immuniteitsplan aan. De foto’s van Heikki Verdurme doen je meteen watertanden.

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief