nieuws

Ish Ait Hamou schrijft open brief aan terrorist: “Had je maar kunnen inzien dat jij jouw eigen vijand bent.”

Naar aanleiding van de aanslagen in Manchester schreef auteur Ish Ait Hamou een open brief aan de terrorist. Wij delen die graag met jou.

Beste Terrorist,

nooit gedacht dat ik jou zou schrijven maar hier zijn we dan. Je krijgt van mij tijd en woorden die je niet verdient maar de nood om beter te begrijpen wat dat brandend gevoel is, dat ik draag wanneer ik zie hoe jij zo gevoelloos en met trots de wereld rondreist om het leven te bedreigen, is hoog. Misschien is het omdat ik helemaal niet begrijp waarom je doet wat je doet. En met begrijpen bedoel ik niet het simpele antwoord, ik bedoel het antwoord op de vraag achter jouw antwoord.
Elke keer dat ik aan jou moet denken, elke keer dat ik jouw laatste daad zie of woord hoor, moet ik steeds weer denken aan jouw begin. Wat is er met je gebeurd?

Lees verder…

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief