nieuws

Ja, je wil een persoonlijke ceremonie!

Nu de winter bijna op z’n einde loopt, is het tijd om te denken aan leukere tijden: de zomer! Net verloofd? Met warmere temperaturen in het (verre) vooruitzicht, begint het misschien wel te kriebelen om de mooiste dag van je leven te plannen? Gelukkig is het voorjaar traditioneel dé periode van de trouwbeurzen. Weet je niet goed waar je moet beginnen?  Ja, ik wil is een onmisbaar boek voor kersverse verloofden.

Tasja Van Rymenant (www.tasjavanrymenant.com) heeft al jaren een passie voor verhalen vertellen, en dat doet ze het allerliefst met haar camera. Als freelance lifestyle- en huwelijksfotograaf legt ze graag de (h)eerlijke momenten van een huwelijk vast. Voor haar zijn de tranen van de papa of de vertrouwde blik van hem naar haar belangrijker dan om het even welk ander beeld.

Olga Lincautan (www.minn.be) wordt dan weer blij van het verzorgen van persoonlijke huwelijks- ceremonies en de geur van vers drukwerk. Met haar bedrijfje Minn verzorgt ze niet alleen de ceremonie, maar neemt ook graag het drukwerk en de styling voor
haar rekening.

Deze twee dames bundelden hopen kennis en ervaring in Ja ik wil, een prachtig inspiratieboek voor koppels die een persoonlijke toets willen geven aan hun speciale dag.

Het jawoord is het belangrijkste ritueel van de dag, belangrijker dan de fotoshoot, het aansnijden van de taart of de openingsdans. Het is een moment dat alleen jou en je partner toebehoort, waarop je elkaar nog eens vertelt waarom je daar staat. Een ceremonie dan ook moet passen bij jullie persoonlijkheid. Je geloften voor elkaar uitspreken op bed, op het strand, in het bos, op een industriële site, met zijn tweetjes of in het bijzijn van intimi… Alles kan, alles mag.

Ja, ik wil helpt je om nog meer betekenis te geven aan dit bijzondere ritueel. Boordevol creatieve ideëen en prachtige foto’s, met aandacht voor de honderden dingen waaraan je moet denken en wat je wanneer moet regelen, met testimonials, tips van professionals, DIY-ideetjes… Kortom: dit boek is de perfecte leidraad voor iedereen die zijn liefde op een persoonlijke en bijzondere manier wil vieren.

 

Meer informatie over het boek en de auteurs vind je hieronder:

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief