nieuws

Jeroen Meus wint Ha! van Humo. En jij kan nog steeds ‘Dagelijkse Kost 2’ laten signeren

Het Eén-programma Goed Volk met Jeroen Meus heeft dit jaar de Ha! van Humo gewonnen, een trofee die het weekblad al sinds 1980 geeft aan het beste televisieprogramma van het jaar. De uitreiking vond maandag plaats in de Kruitfabriek in Vilvoorde, aldus De Morgen.

Goed Volk zorgde volgens Humo voor “enkele van de knapste en meest ontroerende uren televisie” van het voorjaar. “Dan denken we in de eerste plaats aan de aflevering waarin Meus in Frans-Vlaanderen te gast was bij de vier vrijgezelle broers Verbaere, om er te leren hoe je de perfecte vol-au-vent maakt en wat de raakpunten zijn tussen de boerenstiel en de filosofie van Socrates.”, zo schrijft De Morgen.

Meus bewijst zich in de reeks volgens Humo als een erg empathisch interviewer, “die in het begin ogenschijnlijk maar wat rondlummelt in en rond de keuken van zijn onderwerpen, maar hen gaandeweg de sterkste verhalen en diepste geheimen weet te ontfutselen”.”

Het volledige artikel kan je hier lezen.

Wil je Jeroen Meus zelf ontmoeten? Of zoek je nog het ideale kerstgeschenk? Jeroen Meus trekt naar de markten en signeert zijn boeken. Je kan er hier bij zijn.

TORHOUT: 20 december van 8u30 tot 12u
MECHELEN: 23 december van 8u30 tot 12u
LEUVEN – Exlusief- De keuken van Dagelijkse Kost : 24 december van 13u tot 16u
BRUGGE: 27 december van 8u30 tot 12u
SINT-TRUIDEN: 30 december van 8u30 tot 12u

Meer informatie vind je hier. 

  • Op de hoogte

    Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief