nieuws

Jeugdboekenmaand

Van één tot en met eenendertig maart loopt de jeugdboekenmaand. Het thema dit jaar: vriendschap! En dat zetten we ook dit jaar weer in de kijker. 

Er zijn goede vrienden, beste vrienden, verloren en vergeten vrienden, vrienden van op school, vrienden van de voetbalclub, vrienden die familie zijn, oude vrienden, nieuwe vrienden, voorlopig onbekende vrienden, onzichtbare vrienden, boekenvrienden, dierenvrienden, Facebookvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd.

Bron

Peter en meter

Auteur Bart Moeyaert en actrice en presentatrice Tatyana Beloy zijn dit jaar peter en meter van de Jeugdboekenmaand.
Ze stellen zich in dit filmpje graag even aan jullie voor.

Koop tijd voor een boek

De jeugdboekenmaand is één van de actiemomenten onder de noemer Koop tijd voor een boek. Tijdens vier actiemomenten in 2018 en 2019 wil Boek.be je graag warm maken voor boeken en een bezoek aan je boekhandel. Ook tijdens de jeugdboekenmaand schenkt Boek.be 10 000 boekencheques ter waarde van €5 weg bij aankoop van kinder- en jeugdliteratuur. Dus vraag jouw boekencheque aan en rep je naar één van de deelnemende boekhandels.

Win!

Houd tijdens de jeugdboekenmaand zeker onze sociale kanalen in de gaten. Want misschien maak jij kans om héél wat leuke kinder- en jeugdboeken te winnen.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief