nieuws

Johan Op de Beeck viert 250 jaar Napoleon!

Napoleone di Buonaparte werd geboren op 15 augustus 1769. Dat betekent dat het dit jaar exact 250 jaar geleden is dat een van de meest fascinerende figuren uit de westerse geschiedenis het levenslicht zag.

Napoleon schopte het van arme Corsicaanse immigrant tot machtigste man ter wereld en realiseerde maatschappelijke vernieuwingen die tot vandaag nazinderen. Naar aanleiding van deze speciale verjaardag geven we de Napoleon- en Waterloobestsellers van succesauteur Johan Op de Beeck opnieuw uit in luxueuze gebonden edities. En dat in de kleuren van de Franse vlag. Toepasselijker kan haast niet!

 

Johan Op de Beeck - Napoleon - Waterloo

 

 

 

 

 

 

 

Op meesterlijke en meeslepende wijze vertelt de auteur het boeiende levensverhaal van de grote kleine keizer. Hij schetst zijn onnavolgbare strategische en militaire inzicht, vertelt over zijn woelige privéleven en ontluistert de vele mythes die heersen over een van de meest markante figuren uit de westerse geschiedenis.

Kortom: spannende pageturners die de meest tot de verbeelding sprekende figuur uit de geschiedenis weer tot leven wekken. Een must-have voor elke geschiedenis-liefhebber!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief