nieuws

Jommeke goes crowdfunding

Jommeke is mee met zijn tijd: speciaal voor zijn 65ste verjaardag start hij met crowdfunding. Haal vandaag nog je eigen verzamelbox in huis!

In 2020 vieren we 65 Jaar Jommeke, één van Vlaanderens populairste striphelden. Omwille van Corona zag ons feestjaar er heel anders uit dan we voor ogen hadden. Toch willen we de fans graag nog met een groot cadeau verwennen: een unieke verzameling met alle 300 tot dusver verschenen avonturen! Een cadeau voor de eindejaarsfeesten misschien, of voor een grote fan of de (klein)kinderen…? Of misschien heb je wel plaats in de schoolbibliotheek of in de kantine van je sportclub? In elk geval uren leesplezier gegarandeerd!

Bestel vandaag nog je verzamelbox via www.ulule.com/jommeke!

300 Jommekes in 1 unieke verzameling voor slechts € 199

Wat krijg je?

60 stripbundelingen met telkens 5 verhalen; elke stripbundel heeft een aparte cover en 240 pagina’s binnenwerk

Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier: 240g) / binnenwerk in kleur (papier: offset HV 80g)

Afwerking: garenloos gebonden stripbundelingen en een doorlopende unieke tekening op de ruggen van de 60 bundelingen

Formaat: 24 x 17 cm

13.000 pagina’s leesplezier

Berperkte oplage: er worden slechts 1500 collecties gemaakt

► Samen zijn dat 13.000 pagina’s feelgood en avonturen.

► Iedereen die nu bestelt, krijgt zijn/haar collectie thuis geleverd in de loop van december. De collectie zal verpakt zijn in twee stevige dozen die nog eens in een omdoos zitten.

Prijs: €199 (BTW incl). Dat is een goeie deal als je rekent dat 1 regulier album € 6,50 kost en je normaal dus € 1.950 zou moeten neertellen om de 300 albums in huis te halen.

1350 Jommeke-fans steunden alvast het Jommeke-crowdfunding project

Standaard Uitgeverij wordt overstelpt met steunbetuigingen voor de Jommeke-crowdfundingactie. De laatste dagen van de actie zijn dan ook ingezet. Wie nog een collectie wil moet snel zijn! Grijp jij de kans om één van de laatste collecties te kopen?

Voor het eerst zet Standaard Uitgeverij een crowdfundingactie op om samen met zijn fans een project te realiseren. Deze unieke verzameling is enkel mogelijk met jullie hulp. Vandaar onze oproep aan al wie Jommeke een warm hart toedraagt. We zitten al over de duizend, maar we zoeken nog enthousiaste partners die met ons willen meebouwen aan dit feestelijk project. Krijgen we die 1500 verzamelaars niet bij mekaar en hebt u toch besteld, dan krijgt u uiteraard het volledige bedrag teruggestort bij stopzetting van dit crowdfunding-project.

Plaats vandaag nog je order en haal een stukje Zonnedorp in huis… teken snel in via www.ulule.com/jommeke!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief