nieuws

‘Julie bakt hartig en zoet’, het nieuwe kookboek van Bake-off-winnaar Julie Van den Driesschen

0

In Julie bakt hartig en zoet vind je de lekkerste taarten, cakes, koekjes, mousses en broodjes, maar net zo goed hartig vis- en vleesgebak. Het is een bakboek met alleen maar haalbare recepten die je maar al te graag opnieuw wilt maken.

De kunst van de eenvoudige patisserie, boordevol smaak, zonder stress in de keuken, dat is waar Julie Van den Driesschen voor staat: ‘In mijn boek gaat het niet over de perfecte afwerking, moeilijke technieken of het aantal calorieën. Het gaat over het herbeleven van mijn herinneringen aan lekker eten, en dan in het bijzonder aan eenvoudige, zoete baksels uit mijn jeugd.’

Passie voor het bakken van heerlijke en makkelijke gerechten

‘Ik wil je graag mijn passie voor het bakken in zijn eenvoud en het plezier in de keuken laten (her)ontdekken. Focussen op de smaak en de afwerking nonchalant houden, dat is de kunst. De recepten zijn gebaseerd op smaken uit mijn kindertijd, notities uit het receptenboekje van mijn grootmoeder en nieuwe baksels die ik in de loop der jaren ontdekte. Allemaal recepten waar ik zelf op terugval, afhankelijk van het goestingske of de gelegenheid.’

Meer lezen?

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief