oproep

Jullie kerstkaartjes kunnen de(n) boom in!

Iedereen krijgt graag (kerst)kaartjes. Wij dus ook! Heb je creatieve vingers? Hebben je kinderen prachtige tekeningen gemaakt voor Kerstmis? Ben je een koning(in) in grafisch ontwerp? Bezorg ons dan tot en met 24 december jouw creatie en maakt kans op een boekenpakket voor jezelf of voor een ander!

De kerstboom bij Standaard Uitgeverij moet nog wat versierd worden, en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Misschien heb je wel een kaartje liggen thuis, of een mooie tekening? Alles is welkom om onze boom te decoreren. Je krijgt eeuwige dankbaarheid in ruil. Meer nog: we geven inspirerende boekenpakketten weg! Ben jij of ken jij iemand die een mooi boekenpakket verdient om het nieuwe jaar mee te beginnen? Vermeld hem/haar dan op het kaartje en vertel ons waarom hij/zij/jij dat pakket écht verdient!

 

Wat moet je doen?

  • Stuur ons jouw kaart/tekening/creatie/foto op tot en met 24 december. Dat kan digitaal via nieuws@standaarduitgeverij.be of per post naar ons kantoor: Standaard Uitgeverij, t.a.v. Kerstkaartjes, Rijnkaai 100/A11, 2000 Antwerpen. Als je per post stuurt, vergeet dan niet je contactgegevens mee te geven (emailadres is voldoende).
  • Vermeld duidelijk wie volgens jou een boekenpakket verdient voor het nieuwe jaar en waarom. Is er een boek dat je er écht héél graag in wil hebben en vind je het terug op www.standaarduitgeverij.be? Vermeld de titel en auteur op je kaartje en wie weet zit het boek dan wel mee in het pakket… 😉
  • Hou onze website, Facebook of Instagram in de gaten om te volgen hoe onze boom gevuld raakt.
  • De 3 origineelste, leukste, liefste inzendingen winnen.

 

Hopelijk zien we jouw kaartje snel pronken aan onze feestelijke boom. Fijne feestdagen!

Kerstboom

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief