nieuws

Ken jij Sustainable Family al?

Zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe duurzaamheid een verrijking kan zijn voor hun leven. Heel kort samengevat is dat de missie van Sustainable Family. En dat doen ze op heel wat manieren, onder andere met hun boek Het duurzame gezin

Sustainable Family ontstond uit de passie van Ellen en Nikolas voor een gelukkige, gezonde en groene levensstijl. Het begon allemaal met een Instagramprofiel waarop ze hun gewoontes deelden. Maar daar bleef het niet bij. 

Het aantal volgers groeide en groeide en meer ideeën borrelden op. Zo bieden Ellen en Nikolas intussen op hun website workshops en online cursussen aan rond voeding en andere thema’s.

Daarnaast hebben ze een uitgebreide blog, een webshop en een eigen productlijn met spullen die je helpen in je transformatie naar een duurzamere levensstijl. Ze adviseren en begeleiden personen en bedrijven tijdens individuele sessies en langere trajecten.

Ook hun gloednieuwe yoga-platform blijkt een schot in de roos. Neem zeker eens een kijkje als jou dit aanspreekt!

Begin dit jaar verscheen dan ook nog hun boek Het duurzame gezin, waarmee zij nog meer mensen positief willen inspireren in de richting van een duurzame maatschappij.

Zij doen dus heel erg hun best om jou alles te bieden wat er maar te weten valt over duurzaam leven. Tijd om je te laten inspireren!

Overzicht

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief