nieuws

Kinderboeken zijn zalig!

Beste lezer,
luisteraar,
of kijker,

Voor sommigen is de vakantie onherroepelijk begonnen. En of ze nu werd ingeleid door Pennenzakkenrock, Rock Werchter of een weekend zonnekloppen aan de kust, de zomermaanden bieden meestal voldoende tijd om te lezen. Gelukkig hebben we heel wat in petto om die tijd vrolijk in te vullen. 

Want
is het nu een prentenboek, stickerboek of graphic novel:

“Kinderboeken zijn zalig!”

Ontdek!

Hoedje af voor Paul Verrept! Niet alleen viert hij zijn 25ste jaar als auteur, maar dat doet hij meteen met een bijzonder mooi, ingetogen boek.
Dus (ver)rep je naar hieronder om een stukje te lezen!

Neem een kijkje!

Pak dit boek vast en plak dit boek vast. Maar niet voor altijd. Gewoon tot de volgende keer dat je ‘t leest. Want met 150 herbruikbare statische stickers opent Billies stickerboek een eindeloze en leerzame wereld aan stickerpret!

 • De helmboswuivende Dirk Bracke, het collectieve geheugen van de Vlaamse jeugdliteratuur en de BFF van Hollywood duo Adil en Bilall trekt weer alle registers open in een nieuw razenspannend boek. In zijn gekende stijl voorziet hij jongeren al van minutieus uitgewerkte boeken van toen hun ouders zelf nog pubers waren.

  Beleef!

  Win!

  Elke week geven we een aantal prachtige boeken uit onze prachtige nieuwsbrief weg.
  Deze week maak je zélf de keuze welke boeken je wil. Swipe away met de Tinderboeken van deze week!

   

  Doe mee!

  Schrijf je zelf reviews? Wil je wel eens een auteur interviewen? Of las je één van deze boeken en wil je je mening kwijt? Top! Dat kan. Stuur even een mailtje naar riens.vannuffelen@standaarduitgeverij.be en we kijken hoe we elkaar kunnen vinden.

   

  Op de hoogte

  Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief