nieuws

Klaar voor de start? Met ‘food2run’ ongetwijfeld wel!

Het marathonseizoen staat voor de deur. In Antwerpen, bijvoorbeeld, vindt over exact een maand de volgende editie van de ’10 miles & marathon’ plaats. Of je nu al naarstig aan het trainen bent of nog moet beginnen, de geschikte voeding helpt je een pak vooruit. Renata Rehor en haar food2run zijn daarbij de perfecte gids!

 

Nu de temperaturen de hoogte in schieten, beginnen de loopkriebels te komen. Maar je kan je maar beter niet forceren in je training, want voor je het weet zit je bij de dokter met blessures. ‘Gezonder eten, sneller lopen‘ is al jaren het stokpaardje van Renata Rehor, gepassioneerd loopster en sportvoedingsadviseur. Om je sportieve dromen te bereiken, zonder blessures, kan je je voeding inzetten om je prestaties te boosten.

De sportvoedingswetenschap is complex, fascinerend en in constante evolutie. Renata zorgt met food2run voor een duidelijke en praktische vertaling naar het dagelijkse leven.

In het theoretische gedeelte neemt Renata je mee naar de boeiende wereld van de sportvoeding. Het praktische gedeelte bevat aanbevelingen en recepten die rekening houden met de brede waaier aan sportvoedingsadviezen. Waarom gebruik je best bepaalde ingrediënten in je recepten? Op welk moment van de dag (voor/na je training of wedstrijd) eet je best wat? food2run wil hierop een antwoord bieden zodat jij, beste loper, je doel kan bereiken.

Met eten kan je ongelofelijk veel veranderen en bereiken. Het vraagt moed, volharding, en een doel waar je naartoe kunt leven, maar het is het waard!

 

Ontdek hier alvast een receptje uit het boek: zoet bessenbrood met verse kaas!

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief