Dan zijn deze boekjes misschien iets voor jullie.

Kleurboek met verfpalet en penseel Dieren

Scheur de tekening van dieren die je wilt inkleuren uit het boek. Doop het gratis meegeleverde penseel in een beetje water, ga over de kleuren van het verfpalet en schilderen maar! Op elke pagina vind je 4 kleuren waterverf. Met je penseel tover je zo alle tekeningen om tot echte kunstwerkjes. Klaar met schilderen? Knip je tekening dan uit langs de stippellijn en hang ze op aan de muur of geef ze cadeau.

€ 9,99

Mijn allereerste kleurblok met stickers boerderij

Een kleurblok vol boerderijdieren met stickers speciaal voor de allerkleinsten! De eenvoudige kleurplaten met dikke lijnstijl zijn ideaal om in te kleuren. De schaduwen geven aan waar je kind de meer dan 100 stickers moet plakken. Ga aan de slag met kleurpotloden, stiften, waskrijt of waterverf.

€ 4,99

Mijn kleurblok: Paarden en eenhoorns

Duik in de wondere wereld van paarden en eenhoorns met dit leuke kleurblok! Dankzij het handige formaat neem je het overal mee naartoe. De pagina’s kan je makkelijk afscheuren. Veel kleurplezier!

€ 4,99

Kleuren en vormen

Met dit boek vol vormen en kleuren is er echte magie in het spel! Vul de bijhorende pen met water en kleur ermee op de pagina’s. Alle kleuren komen tevoorschijn. Nadat alles weer is opgedroogd, verdwijnen de kleuren weer zodat je elke keer opnieuw kunt beginnen. Bij elke tekening staan ook enkele zoekvraagjes die je pas kunt oplossen wanneer je alle details tevoorschijn hebt getoverd. Ideaal voor kleuters om vertrouwd te raken met de kleuren en vormen en te leren kleuren, zonder kans op vlekken.  

€ 8,99

Plakken en kleuren 2+

Superleuk stickerboek met meer dan 290 stickers voor 2-jarige peuterhandjes. Maak elke pagina compleet met de stickers of kleur de tekening in. Onderaan zie je welke stickers je nodig hebt om op de witte vormen te plakken. Bij de kleurplaten geven de gekleurde lijnen aan welke kleurpotloden je nodig hebt. Met Kleine kleuters beleeft je kind dolle pret en dankzij de gemakkelijk afneembare stickers kan het zelf aan de slag gaan.

€ 8,99