nieuws

Kleurrijke kraskaarten, de nieuwe trend voor de zomer!

Op zoek naar de perfecte ontspanning voor de zomervakantie? Maak kennis met de nieuwe hype: kraskaarten. Bekijk hier het filmpje:

 

 

De nieuwe generatie kleurboeken staat klaar om ons allemaal te betoveren. Vanuit Frankrijk veroveren deze kraskaarten stilaan een plekje in elk huishouden. Niet zo verwonderlijk, aangezien onder de kraskaarten de fijnste kleurrijke tekeningen verborgen zitten.

Nog op zoek naar ontspanning voor op reis of gewoon als entertainment voor je vrije uurtjes thuis? Deze kleurkaarten zorgen ervoor dat je je hoofd helemaal kan leegmaken. Pure mindfulness! De boekjes zijn beschikbaar in vier versies: eenhoorns, katten, vlinders en hartjes. Verder zijn ze gemakkelijk mee te nemen dankzij hun compacte formaat en komen ze met een gratis kraspen. Je hebt dus meteen al het nodige materiaal bij de hand.

Zoek een comfortabel plekje, laat de rust over je heen komen en kras beetje bij beetje de onderliggende figuur tevoorschijn in prachtige kleuren. Het resultaat? Kleine kunstwerkjes, die je als cadeau kan geven of thuis kan gebruiken als decoratie.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief