nieuws

Koen Strobbe lanceert nieuwe thriller ‘De tragische eindes van Boris Bastarache’

Auteur Koen Strobbe werkt en woont in de Provence, waar hij vijftien jaar wijnbouwer was. Hij schreef onder meer de bestsellers Kruis en munt (Hercule Poirot Debuutprijs) en De wolf van Colombes. Zijn nieuwste thriller De tragische eindes van Boris Bastarache ligt sinds 22 april in de winkel. Benieuwd naar het boek? Laat je inspireren door de trailer en een leesfragment.

Deze week, op TV Limburg, vertelde Strobbe onder andere waar en wanneer hij de smaak te pakken kreeg voor het schrijven. BEKIJK HIER HET INTERVIEW.

Over De tragische eindes van Boris Bastarache:
Wanneer de elfjarige Boris Bastarache met zijn vrienden in de zomer van 1943 “verzet” speelt, leidt dat tot een geheim dat te allen prijze bewaard moet worden. Wat volgt is een reeks van gebeurtenissen in het Frankrijk van de jaren vijftig tot nu, in het kielzog van een gevaarlijke psychopaat. Een adembenemend verhaal in de traditie van de betere roadmovies.

Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen en benijd u omdat u er nog aan kan beginnen. – Mark Uytterhoeven (tv-maker en presentator).

Lees hier het eerste hoofdstuk:

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief