Smile! Dat een lach veel kan doen wisten Charlie Chaplin en Nat King Cole al decennia geleden.

Vandaag is lachen nog belangrijker dan ooit. En omdat dat niet altijd vanzelf gaat, reiken we hier hulpmiddeltjes aan in de vorm van zalige moppenboeken. Welke mop is jouw favoriet?

Supermaffe moppen en raadsels

Een moppen- en raadselboek van F.C. De Kampioenen? Dat is gegarandeerd over de grond rollen van het lachen! Na het ongelofelijke succes van de vorige moppenboeken, zorgt de sympathiekste voetbalploeg van Vlaanderen voor het ene lachsalvo na het andere met 500 hilarische moppen en 200 komische raadsels.

€ 12,99

Lachen is gezond

Lachen is gezond

Lachen is gezond

600 supergekke moppen voor kinderen

‘Victor, heb jij de papegaai al die vieze woorden geleerd?’ ‘Nee, mams, ik heb hem juist geleerd welke woorden hij niet mag zeggen!’ Schater en grinnik erop los met deze 600 supergrappige moppen. Dankzij het compacte formaat neem je dit boekje gemakkelijk mee. Zo ben je altijd en overal de grappigste.    

€ 6,99

300 knotsgekke moppen voor kinderen

‘Heb je al vers water in de vissenkom gedaan?’ ‘Nee, want de vis heeft het nog niet op!’ Schater en grinnik erop los met deze 300 knotsgekke moppen. Dankzij het compacte formaat neem je dit boekje gemakkelijk mee. Zo ben je altijd en overal de grappigste.    

€ 5,99

300 superleuke moppen voor kinderen

‘Er zit een worm in de sla! Heb je hem niet gewassen?’ vraagt moeder boos. ‘Euh… ik wist niet dat wormen ook gewassen moesten worden!’ Schater en grinnik erop los met deze 300 superleuke moppen. Dankzij het compacte formaat neem je dit boekje gemakkelijk mee. Zo ben je altijd en overal de leukste!  

€ 3,99

Beschikbaar vanaf 7 april

Stapelzotte moppen en raadsels

Lach je te pletter met de stapelzotte moppen en raadsels van Suske en Wiske. Dankzij het compacte formaat neem je dit moppen- en raadselboek gemakkelijk overal mee naartoe. Zo beleef je ook met je vrienden heel wat plezier!

€ 8,99

Lachen is gezond

Knotsgekke moppen van Lambik

Lach je te pletter met de knotsgekke moppen van Lambik. Dankzij het compacte formaat neem je dit moppenboek gemakkelijk overal mee naartoe. Zo kun je ook al je vrienden aan het lachen maken.

€ 6,99