oproep

Leer het boekenvak van binnenuit kennen. Word jij onze stagiair(e) marketing?

WPG Uitgevers België biedt stagiaires de mogelijkheid om mee te draaien in het kloppend hart van de boekenwereld. Tijdens een stage op onze marketingafdeling breng je, samen met een team van enthousiaste collega’s, onze (kinder)boeken en strips tot bij hun lezerspubliek.

Van kleuter tot oma en opa, van stripverhaal tot lees-, kook- en kunstboek. Van het voorbereiden van persberichten, het volgen van wat er verschijnt over onze boeken in de pers, het toeteren over onze successen op sociale media en onze website tot het voorbereiden van boeklanceringen en signeersessies.
Je leert de hele bandbreedte van de promotie van boeken kennen.

Profiel

– Redactiewerk schrikt je niet af en je komt creatief en overtuigend uit de hoek.
Of ben jij een geboren beeldredacteur? Het opmaken en bewerken van beelden, maar ook het bedienen van een camera en/of fototoestel voelt voor jou als een tweede natuur.
– De officeprogramma’s heb je onder knie.
– Online voel je je als een vis in het water.
– Je wil elke dag bijleren en meehelpen om de mooiste verhalen uit te dragen.
– Je bent bereid om ook eens buiten de kantooruren mee te draaien tijdens onze events.
– Je bent bezig of (of net klaar) met een opleiding waarin je liefde voor boeken en/of (online) marketing en communicatie uitgebreid aan bod komt.

Geïnteresseerd?

De stage is mogelijk in het kader van een opleiding of vrijwillig. We vragen je wel om je te engageren voor een periode van minimum twaalf weken. Een deeltijds regime is bespreekbaar.

Boeken uitgeven en de wereld in katapulteren is een creatieve bezigheid. Naast je CV, vragen we je om je motivatie toe te lichten op een zo origineel mogelijke manier. Dit kan een brief zijn, maar dit hoeft niet.
Verras ons!

Reageren voor: 21/08/2017
Kandidaturen verwelkomen we via pers@standaarduitgeverij.be, met in het onderwerp ‘Stage + je naam’.

Hopelijk tot binnenkort!

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief