Ontdek twee gloednieuwe AVI-verhalen van Nachtwacht, met beelden uit de tv-afleveringen. De originele Nachtwachtverhalen zijn speciaal herschreven op maat van beginnende lezertjes. 

Het leesniveau AVI M3 / AVI 1 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar / groep 3.

Het leesniveau AVI M4 / AVI 3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het tweede leerjaar / groep 4.

Goed voor lees- en griezelplezier. 

Ad inferos!

Nachtwacht AVI: De vloek (AVI M3)

Sasha hangt de was op. Dan ziet ze een meid. Die raakt haar arm aan. Sasha is plots stijf. En glanst als … goud!
Die meid is Aurum. Er rust een vloek van een heks op haar. Ze vraagt de Nachtwacht om hulp. Het leesniveau AVI M3 / AVI 1 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar / groep 3. Ad inferos!

€ 10,99

Nachtwacht AVI: De klopgeest (AVI M4)

Vrienden van Sasha en Helena kochten een huis. Maar er klopt iets niet. Er gebeuren vreemde dingen.
En Sasha en Cooper verdwijnen plots. Dat is het werk van een klopgeest. De Nachtwacht haalt alles uit de kast om die te verjagen. Het leesniveau AVI M4 / AVI 3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het tweede leerjaar / groep 4. Ad inferos!

€ 10,99

Ontdek alle AVI-boeken van Nachtwacht

Nachtwacht AVI: Het masker (AVI E3)

Sacha is op de markt. Ze koopt een masker aan een kraam. Het masker heeft veel kracht. Al snel heeft het Sacha in zijn macht. Wat nu?  

€ 10,99

Nachtwacht AVI: Het poppenhuis (AVI E4)

Sacha is in de kelder. Ze vindt een oud poppenhuis. Ze wil het verkopen op de markt. Maar plots verdwijnt Sacha. En Helena ook. Komt het door het poppenhuis?

€ 10,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Nachtwacht Mijn groot AVI-leesboek (AVI M4-E4 / AVI 3-4)

Deze dikke verzamelbundel bevat maar liefst vier AVI-verhalen op twee verschillende niveaus: De panter (AVI M4 / AVI 3)
De mummie (AVI M4 / AVI 3)
De bermadoe (AVI E4 / AVI 4)
De meestervampier (AVI E4 / AVI 4) Het leesniveau AVI M4 / AVI 3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het tweede leerjaar / groep 4. Het leesniveau AVI E4 / AVI 4 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid aan het einde van het tweede leerjaar / groep 4. Hierdoor groeit het boek een heel leerjaar mee met jouw kind. Ad inferos!

€ 13,99

De bermadoe (AVI E4 / AVI 4)

Keelin is in het bos.Plots komt er mist haar kant uit.Ze hoort gefluister.Snel rent ze weg.De mist volgt haar.Keelin verandert in een elf.Oef, daar is het dorp.Ze neemt elfenstof en zegt een spreuk.Zo maakt ze een muur.Die houdt de mist tegen.Ze hoort weer gefluister.En ziet een lichtje…Dit verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveauAVI E4 / AVI 4. Het leesniveau AVI E4 / AVI 4 komt overeen met de gemiddeldeleesvaardigheid aan het einde van het tweede leerjaar / groep 4.

€ 6,99 €2,80

De mummie (AVI M4 / AVI 3)

Vlad helpt Ella in de bar.
‘Cooper!’
Het is An.
Ze werkt in het ziekenhuis.
‘Nestor is weg!’
Vlad gaat naar de kamer van Nestor.
Hij vindt een windel.
En een hoopje zand.
Snel rent hij naar de bib.
‘Welk wezen is het?’ vraagt Keelin.
Vega weet raad.
‘Zand. Windel. Dood.
Het is een mummie!’ Dit verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI M4 / AVI 3. Het leesniveau AVI M4 / AVI 3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het tweede leerjaar / groep 4.

€ 6,99

De meestervampier (AVI E4 / AVI 4)

Het is druk in de bar.
Cooper krijgt telefoon.
Er is iets mis op het kerkhof.
Hij gaat erheen.
Dan komen Britt en Felix in de bar.
Ze zien heel bleek.
Ze hebben een zonnebril op.
Ze mompelen maar wat.
Wat doen ze raar …
Is er iets aan de hand? Dit verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI E4 / AVI 4. Het leesniveau AVI E4 / AVI 4 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid aan het einde van het tweede leerjaar / groep 4.

€ 6,99

Leer ook begrijpend lezen met Nachtwacht

Ik leer begrijpend lezen 6+

Dit boek is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 6 jaar te laten oefenen met begrijpend lezen. Het bevat 16 korte verhalen die telkens voorzien zijn van inhoudsvragen en opdrachten die deze vaardigheid stimuleren. De verhalen zijn geschreven op AVI-niveau, zodat ze ook de leesvaardigheid zelf helpen ontwikkelen. De verhalen bouwen op qua leesniveau, en ook de moeilijkheid van de vragen neemt toe in de loop van het boek. Zo wordt zowel het technisch als het begrijpend lezen stap voor stap opgebouwd.

€ 7,99

Ik leer begrijpend lezen 7+

Naast de succesvolle AVI-boeken van Nachtwacht, zijn er de lees-en oefenboeken die begrijpend lezen oefenen.  Dit boek is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 7 jaar te laten oefenen met begrijpend lezen. Het bevat 13 korte verhalen die telkens voorzien zijn van inhoudsvragen en opdrachten die deze vaardigheid stimuleren. De verhalen zijn geschreven op AVI-niveau, zodat ze ook de leesvaardigheid zelf helpen ontwikkelen. De verhalen bouwen op qua leesniveau, en ook de moeilijkheid van de vragen neemt toe in de loop van het boek. Zo wordt zowel het technisch als het begrijpend lezen stap voor stap opgebouwd.  

€ 7,99

Ontdek ook de strips van Nachtwacht