wedstrijd

Lees ‘In het niets’ als eerste!

Ontdek jij graag als eerste de nieuwste thrillers? Dan is dit jouw kans! Standaard Uitgeverij mag namelijk enkele vooruitexemplaren van In het niets, het thrillerdebuut van de Australische Christian White, weggeven! Kijk hieronder hoe je kans maakt.

Christian White wordt gezien als de nieuwe thrillersensatie uit Australië. Met een vroege versie van het manuscript won White in 2017 de Victorian Premier’s Literary Award for an Unpublished Manuscript, een prijs die eerder gewonnen werd door Jane Harpers De droogte en Het Rosie project.

Ook in Amerika wordt In het niets  fantastisch ontvangen:

‘White verlegt de grens voor de psychologische suspense.’ – Jeffery Deaver

‘Een voortreffelijk debuut!’ – Publishers Weekly

‘Het beste debuut dat ik in jaren heb gelezen!’ – Allison Brennan

‘Dit boek wil je niet missen!’ – Linda Castillo

In het niets  is vanaf 14 mei in de (online) boekhandel te vinden, maar wie weet heb jij het boek al in april in huis! Om kans te maken, hoef je alleen onderstaande vraag juist te beantwoorden. Succes!

Let op: meedoen kan nog tot en met 10 april 2019. Winnaars worden via mail op de hoogte gebracht.

 

In het niets van Christian White

Een klein meisje verdween jaren geleden. Dat kind ben jij
Toen. De kleine Sammy Went verdween uit haar huis in Manson, Kentucky – een gebeurtenis die haar familie kapotmaakte en de zwaar religieuze gemeenschap van het stadje uit elkaar dreef.

Nu. Kim Leamy, een Australische fotografe, wordt benaderd door een vreemdeling. Hij zet haar wereld op zijn kop wanneer hij beweert dat zij de gekidnapte Sammy is, en dat haar leven zoals ze dat kent is gebaseerd op leugens.

Op zoek naar antwoorden reist Kim naar het afgelegen stadje waar Sammy geboren werd. Maar hoe dieper ze in haar familiegeschiedenis graaft, hoe meer geheimen ze ontdekt. Ze komt langzaam dichter bij de ontknoping van het trauma uit haar donkere, vroegste jeugd.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief