nieuws

Lees je de zomer in

Maakt de zomer je niet warm om te lezen? Dan doet Boek.be dat wel! Want onder het mom Lees je de zomer in delen zij gratis boekencheques uit. En mocht je nu echt geen idee hebben waaraan je die kan besteden, dan weten wij wel raad!

Koop tijd voor een boek

Op woensdag 6 juni gaat ‘Koop tijd voor een boek’ van start. Tijdens vier actiemomenten in 2018 en 2019 wil Boek.be je graag warm maken voor boeken en een bezoek aan je boekhandel. Bij het eerste actiemoment schenken ze onder het motto ‘Lees je de zomer in’ 15.000 boekencheques t.w.v. 5 euro weg. Vraag jouw boekencheque hier aan en rep je naar één van de deelnemende boekhandels.

(Bron)

Lees je de zomer in

Geen mooier moment om te lezen dan tijdens de zomermaanden. Op reis of gezellig thuis. Boek.be geeft je graag dat extra duwtje in de rug om de aankoop van dat ultieme zomerboek niet langer uit te stellen. Geef hier onderaan je naam en e-mailadres op. Ben je bij de eerste 15.000 inzendingen dan krijg je een boekencheque in je mailbox t.w.v. 5 euro (geldig bij aankoop van minstens 20 euro aan boeken). Een leuk geschenk om je zomer alvast net dat tikkeltje extra spannend, boeiend, meeslepend, sprankelend,… te maken.

(Bron)

Inspiratie

Ben je op zoek naar hét ideale boek om jouw boekencheque aan te besteden?

 

Lees je de zomer in

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief