Misschien wil je jouw kroost wel eens achter het behang plakken. Dan komen deze plakkende stickerboeken to the rescue! Uren stickerpret met herbruikbare stickers die je niet alleen op de boeken kan kleven. 😉 Je kan er ook ramen, koelkasten, glazen, … mee versieren. Klaar? Stickeren maar!

Billie’s stickerboek

Billie zit vol energie. Hij maakt ontbijt voor papa en legt mama’s lievelingsoutfit klaar. Hij geeft zijn konijn witlof en skatet naar school. Een bijzonder stickerboek over muziek maken met keukeninstrumenten, dansen zoals Elvis, je verkleden in een draak, vliegend kiwisap toveren en over pinguïns die de toekomst kunnen voorspellen.

Volg met Billie het verloop van de dag en steek samen met hem een handje toe. Met 150 statische stickers om niet alleen in het boek, maar ook op het raam, in bad of in de auto te (her)gebruiken.

€ 9,99 €5,00

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Zeemeerminnen

Een lief klein stickerboekje, vol met zeemeerminnen die jonge kinderen aan kunnen kleden. Met meer dan 200 stickers van glimmende zeemeerminstaarten, vriendelijke zeewezens, schelpensieraden en zeewierrokjes om op de zeemeerminnen te plakken. Ze zwemmen in het koraalrif, rijden op zeepaardjes, vinden zeeschatten en nog veel meer. Op de laatste, uitvouwbare bladzijde kunnen stickers die niet worden gebruikt, worden geplakt.

€ 7,99

Eenhoorns

Magisch activiteitenboek voor eenhoornfans, met op elke bladzijde eenhoorns, elfjes en zeemeerminnen om te versieren en aan te kleden. Met illustraties van een regenboog, de zee en nog veel meer en meer dan 300 stickers van kleding, bloemen en accessoires, die je keer op keer kunt gebruiken. Een activiteitenboek dat goed is voor urenlang speelplezier!

€ 9,50

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99