lijst

Lotta toont de weg: 5 leuke lentedingen om te doen met kinderen 🌻

Zitten jouw kinderen vol lentekriebels of heb je weer geen inspiratie om je kinderen bezig te houden tijdens de zoveelste coronawandeling? Lotta toont de weg! Deze vijf leuke buitenactiviteiten houden je kinderen bezig tot ze erbij neer vallen.

Ontmoet Lotta: de grappigste, gekste en meest verstrooide meid uit stripland!

♥ LENTESPEURTOCHT

Tijdens de lente bloeit de natuur open! Wat zie jij in de tuin of in de buurt? Ga samen met je familie of vrienden op pad en ga op zoek naar lentebloemen, bloesems of lammetjes.

► Download speurtochtkaart

♥ NATUURBINGO

Wil je de lentespeurtocht nóg spannender maken? Maak er een wedstrijd van! Wie het eerst een volle rij heeft roept luidkeels ‘BINGO’ en is wint het spel.

► Download natuurbingo

♥ LEZEN IN DE TUIN

Niets leuker dan luieren in de zon! Zoek een rustig plekje uit en lach je te pletter met de hilarische avonturen van Lotta en haar vrienden. Uitgelezen? Geen zorgen! Hieronder vind je nog een heleboel striptips waarmee jij uren in de tuin kan doorbrengen.

► Nog meer leestips!

♥ YOGA

Na een lange speurtocht is er ook nood aan rust. Tijd om te ontspannen dus! Hoe? Met een kwartiertje yoga!

► Download yogaspel

♥ STOEPKRIJT

Haal het stoepkrijt boven en maak een hinkelweg of een heus meesterwerk op de stoep! Weet je niet wat tekenen? Marloes De Vries, tekenares van Lotta, laat je zien hoe je haar stripfiguurtje tekent!

► Leer Lotta tekenen | ► Win het nieuwste Lotta-album!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief