nieuws

Lezers zijn vol lof over Koen Strobbe’s nieuwste thriller!

Begin oktober verscheen Gras van Koen Strobbe. De thriller gaat over een indringend kat-en-muisspel in de mysterieuze en harde Provence. Het verhaal is vlijmscherp en razend spannend geschreven. Recensies van lezers zijn alvast stuk voor stuk lovend!

Gianna Mercier verloor haar moeder in een ongeval toen ze nog een kind was. Zelf kwam ze er met een lelijk litteken van af. Ze werd doctor in de chemie en ontwikkelde een molecule waarmee ze barre regio’s in vruchtbare landbouwgrond kan veranderen. Pas als ze de persoonlijke grasdesigner wordt van de geheimzinnige sjeik Rahman el Siouffi slaagt ze erin haar ontwikkelingsproject te financieren. Maar al snel blijkt dat haar werkgever een duistere kant heeft. Wanneer Gianna op zijn luxedomein in het elitaire Cap Ferrat bodemonderzoek verricht, ontdekt ze een anomalie in het terrein. Een lijk wordt opgegraven, en vanaf dat moment moet ze vrezen voor haar leven

“Met Gras heeft Strobbe weer een ijzersterke thriller afgeleverd. Plottwists, mysterieuze bijpersonages en een goede dosis spanning zijn de sleutelwoorden die het verhaal beschrijven. Het open einde gecombineerd met de puzzelstukjes die Strobbe slechts gedeeltelijk voor de lezer in de spreekwoordelijke puzzel heeft geplaatst, laten dit boek nog lange tijd in je hoofd rondspoken.” — Elske (Hebban.nl)

“Deze thriller bevat alle ingrediënten voor een mysterieus, zenuwslopend verhaal. Al met al maakt dat dit ik deze literaire thriller aan alle liefhebbers van spannende boeken zou aanraden! Zo’n goede thriller van (een beetje eigen) bodem kom je niet vaak tegen, dus het is zeker de moeite waard om dit boek op te pakken!” — Daniëlle (buitenhetboekje.nl)

“Deze thriller heeft een prachtig opklimmende spanningsboog. De lezer voelt dat zwaar onheil in de lucht hangt, maar het geduld wordt fraai op de proef gesteld. Eerst worden overzichtelijk de personages van het verhaal geïntroduceerd, waarna de plot zich opwindend ontvouwt en naar een pittig slot wordt geschreven.
Een meesterlijk roman die beslist niet gemist mag worden” — Job (leeskost.nl)

“Met zijn nieuwste telg heeft Koen Strobbe zichzelf overtroffen. Gras is origineel en nagelbijtend spannend en zit bovendien vol actie waardoor je dit boek maar moeilijk kunt wegleggen. Na vier boeken begint er zich stilaan een Strobbe-stijl af te tekenen en daar ben ik grote fan van geworden. Elk boek blijkt nog beter te zijn dan zijn voorgangers. Dat belooft nog heel wat voor de toekomst!” — Annelies (boekboetiek.be)

“Gianna wekt door haar verleden en haar inspanningen om iets van het leven te maken medeleven op, hierdoor wordt het verhaal steeds spannender als er weer iets misgaat. Wanneer Strobbe na het aantreffen van het lijk een onverwachte wending aan het verhaal geeft, verslind ik pagina na pagina. Het lijkt dat hoe spannender het wordt, des te meer Strobbe in zijn element is.” Chantal (hoofdstuk12.nl)

 

Via onderstaande links kom je meer te weten over het boek én kan je de eerste bladzijden lezen!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief