Loco bestaat 55 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. Een exclusief pakket met daarin: een gouden Loco doos én maar liefst vier oefenboekjes. De kleurrijke opdrachten prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Bovendien kunnen kinderen zélf controleren of ze een opdracht goed hebben gedaan, door de doos om te keren. Leuk voor thuis én op school, al generaties lang! 

De vier oefenboekjes die in het jubileumpakket zijn inbegrepen: ik leer tafels 1-12, ik leer alle letters, oefenen met spelling en woorden leren.  

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Loco mini gouden pakket

Deze speciale editie van Loco bevat een unieke goudkleurige mini basisdoos. Daarnaast zitten er 4 oefenboekjes in: ik leer alle letters, ik leer tafels 1-12, woorden leren en oefenen met spelling. Een rijk gevuld en gelimiteerd Loco pakket voor kinderen van 4-8 jaar die spelenderwijs willen leren lezen en rekenen. De kleurrijke puzzels prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Ideaal is dat kinderen Loco helemaal zelfstandig kunnen spelen. Door de gouden basisdoos om te draaien en het figuur te controleren ontdekt het kind zélf of het een opdracht goed heeft gemaakt. Met Loco wordt leren een feest!

Inhoud:
• Loco mini ... lees meer gouden basisdoos (exclusief; niet los verkrijgbaar!)
• Opdrachtenboekje Loco mini ik alle letters
• Opdrachtenboekje Loco mini ik leer tafels 1-12
• Opdrachtenboekje Loco mini woorden leren
• Opdrachtenboekje Loco mini oefenen met spelling
• Loco informatiebrochure

NU speciale jubileumprijs (gouden basisdoos en vier boekjes) € 39,99
OP = OP

Met het zelfcorrigerende Loco oefent je kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden. Op school en thuis. Want spelend leren, daar draait het om. Sinds 1968, wie kent het niet!

€ 39,99

Hoe werken de Loco leerspellen?

Hier kan je een handig stappenplan vinden dat geldt voor elke LOCO-doos!

Ken je de Loco leerspellen al?

De Loco leerspellen zijn al sinds 1968 de meest gebruikte leerspellen op de basisschool! Maar ook voor thuis zijn het toffe spelletjes om te leren rekenen en lezen. Er zijn Loco-spelletjes voor verschillende leeftijden en voor het oefenen van verschillende vaardigheden. In de lijst hieronder vind je er een heleboel! Hoe werkt het? Je hebt…

Op zoek naar meer Loco producten?

Die vind je hier!

Ontdek de nieuwe LOCO-pakketten!

Ken je de LOCO leerspellen al? Sinds 1968 zijn ze de meest gebruikte leerspellen voor kinderen in de lagere school. Generaties kinderen leerden al rekenen en lezen met LOCO! Voor kinderen die de lange zomervakantie ingaan, zijn het de ideale spelletjes om de zaken die ze op school geleerd hebben op ludieke manier te onderhouden…