nieuws

Lof voor Gert-Jan Van den Bemd’s debuut ‘De verkeerde vriend’

Gert-Jan Van den Bemd, de winnaar van De Aspe Award 2016, is een rasechte verteller en een meester in het opbouwen van spanning. Zijn debuut De verkeerde vriend, verkrijgbaar sinds februariwordt alvast positief ontvangen. Wij verzamelden de leukste recensies!

De Verkeerde Vriend is een pittig leesavontuur, met dank aan de zwier waarmee Gert-Jan Van den Bemd met taal omgaat. – Jo De Ruyck (Het Nieuwsblad)

Gert-Jan van den Bemd besluipt je met zijn fijnmazige schrijfstijl, trekt behoedzaam het koord aan en houdt je zo gevangen in deze overrompelende debuutroman. Een boek dat zich kenmerkt door stilistische brille en dat qua sfeer de serie Breaking Bad evenaart. – Auteur en columnist Tania Heimans

Deze debuutroman is absoluut een aanrader en wij zijn ervan overtuigd dat er nog meer pareltjes zullen verschijnen van deze Nederlandse auteur! – De Boekenkast (blog)

Gert-Jan Van den Bemd is de nieuwe meester van de spannende roman. “Eat your heart out Herman Koch.” Bemd is gewoon veel beter. – Een lezer via Goodreads

De vlotte schrijfstijl in combinatie met het scherpe observatievermogen van de auteur geven de sfeer van de camping goed weer. […] De verkeerde vriend is een intrigerende roman die een ruim publiek zal aanspreken. We kunnen alleen maar hopen dat Gert-Jan Van den Bemd de smaak te pakken heeft gekregen, en vanaf nu vaker romans zal schrijven. – Bol.com (Leesmagazine)

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief